Dickies Nieuwe Skate- en Streetwear-collectie voor mannen

Ontdek de nieuwe collectie T-shirts, sweats, jassen, chino en cargo broeken van het merk Dickies. Het skateboard en Streewear merk Dickies is een must-have geworden dit seizoen, mis het niet!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dickies een van de baanbrekende merken van werkkleding

Met deze modecollectie Dickies kan werkkleding vrijetijdskleding worden. Dickies begon in 1922 met de productie van slabbetjes en beugeloveralls. Vandaag de dag is het merk een van de belangrijkste producenten van werkkleding, met verkooppunten over de hele wereld. De klassieke bib en brace overalls komen nog steeds voor in deze collectie Dickies voor mannen. Het Amerikaanse merk kwam echt van de grond in France, toen het werd overgenomen door skateboarders en andere boardsporters.

Gemaakt van 100% slijtvast katoen, kan het worden gedragen over klassieke effen of gedessineerde T-shirts. Deze functionele werkkleding biedt ook een originelelook voor casual weekendkleding. Het Dickies assortiment werkkleding en streetwear voor heren omvat ook cargobroeken in camouflage- of militaire kleuren en relaxed fit jeans in gewassen denim. Combineer denim met denim en draag jeans met shirts in westernstijl. Combineer ze met casual veterschoenen en werk af met een lichtgewicht zomerjack om een look Dickies herenoutfit te creëren die elegantgant genoeg is om je overal mee naar toe te nemen.

Dickies het casual en streetwear werkkleding merk

Voor zomerkleding biedt de Dickies collectie voor mannen en vrouwen vintage denim en cargo shorts in een keuze van tinten, terwijl het in de voorhoede van de streetwear mode blijft. Draag ze met tropische overhemden of gebloemde sweatshirts in felle kleuren. Dickies herenkleding biedt ook stijlvolle werkkleding, met slim-fit chino's in een groot aantal kleuren. Shorts in de stijl elegant gaan goed samen met felgekleurde of gestreepte poloshirts. Ze zijn praktisch voor warmere dagen of voor weekendactiviteiten.

Stop een lichtgewicht windjack in je tas en je bent klaar voor elke weersverandering. Als je een skater bent, heb je een trendylook cusual en staat niets je in de weg om je sport te beoefenen! Als je extra bescherming nodig hebt, kies dan voor een dikke winterjas of parka uit de Dickies collectie voor heren. Wees brutaal in je keuze van kleuren en patronen, en kies de accessoires die je outfit compleet maken, met mannenmode Dickies bij Sneakin.