Sandqvist: Rugzakken, Tassen en Accessoires

Ontdek de nieuwste collectie Sandqvist rugzakken en accessoires. Zorgvuldig geselecteerde modellen ✓ Snelle levering en gegarandeerd de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sandqvist, het Scandinavische rugzak- en accessoiremerk

Het merk Sandqvist werd in 2004 in Stockholm, Zweden, opgericht door Anton Sandqvist. Samen met zijn broer Daniel. Het Scandinavische landschap met zijn bossen, rivieren en uitgestrekte onbevolkte gebieden en een stedelijke levensstijl is altijd hun belangrijkste inspiratiebron geweest. Het resultaat is dat Sandqvist's ontwerpen eenvoudig, functioneel en mooi zijn, met een duidelijk Zweeds erfgoed.

Het rugzakmerk Sandqvist staat bekend om zijn minimalistische, functionele rugzakontwerpen. Dit alles gebeurt op een duurzame manier, met respect voor het milieu te allen tijde, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

Het Scandinavische landschap met zijn bossen, rivieren en uitgestrekte onbevolkte gebieden en een stedelijke levensstijl is altijd de belangrijkste inspiratiebron geweest voor het merk Sandqvist. Het resultaat is dat Sandqvist's ontwerpen eenvoudig, functioneel en mooi zijn, met een duidelijk Zweeds erfgoed.

Trouw gebleven aan hun Scandinavische roots, geloven de drie oprichters nog steeds in Zweedse waarden: duurzaamheid en respect voor het milieu, ontwerpen van hoge kwaliteit en compromisloze functionaliteit.

Sandqvist tassen en rugzakken zijn gebouwd om lang mee te gaan!

Scandinavisch tasdesign heeft niet alleen het hoge noorden veroverd, maar ook heel Europa. Sandqvist rugzakken en tassen voor zaken en vrije tijd, afkomstig uit Zweden, hebben een Scandinavische charme en slijtvaste materialen die niet alleen outdoor-liefhebbers aanspreken.

Het assortiment tassen van Sandqvist is net zo gevarieerd als het Zweedse landschap zelf! Het begon allemaal met functionele laptoptassen van massief linnen en leren gespen - twee elementen die nog steeds een belangrijk deel uitmaken van de Sandqvist-tassen.

Liefhebbers van lederen tassen kunnen hun hart ophalen met de aktetassen, rugzakken en dameshandtassen van Sandqvist, die dankzij hun minimalistische stijl bij elke outfit passen.

De Urban Outdoor serie, met zijn rugzakken en businesstassen, is, zoals de naam al aangeeft, geschikt voor zowel natuurliefhebbers als voor stadsmensen die de voorkeur geven aan een casual stijl. Vooral de duurzaamheid van Cordura maakt de Sandqvist Urban Outdoor tot een solide metgezel in weer en wind.

Met Sandqvist ontdekt u een Zweeds kwaliteitsproduct dat de taal spreekt van modern understatement. In de zakelijke sector biedt Sandqvist alternatieven voor de klassieke lederen aktetas, omdat ze net zo functioneel zijn en tegelijkertijd een nonchalante professionaliteit uitstralen.

Sandqvist tassen zijn modern, functioneel en stedelijk, met een onmiskenbaar Zweeds erfgoed.

Sandqvist Bernt rugzak: het vlaggenschip van het Scandinavische merk

Het vlaggenschip van de rugzakken van het Scandinavische merk is het BERNT-model.

De Bernt rugzak is een robuuste en functionele tas gemaakt van duurzaam EcoMade Cordura® en waterafstotend (Cordura® werd oorspronkelijk gebruikt voor militaire kleding. Zijn schuurweerstand is tot 3 keer groter dan die van normaal nylon). Aan de achterkant van de tas bevindt zich een vak voor een 13" laptop, dat van buitenaf toegankelijk is. Op de voorkant zit een vakje met rits voor een mobiele telefoon, portemonnee of bril.

Net als een wandelrugzak heeft hij compressiebanden om het volume te beperken. Er zijn externe zakken aan beide zijden. De rolltopsluiting houdt uw spullen droog. De vele zakken maken het de perfecte rugzak voor een dag werken of een wandeling.

Gedetailleerde samenstelling: 100% Cordura® EcoMade polyester

  • Volume van 21 L
  • Hoogte: 45 - 65 cm / Breedte: 27 cm / Diepte: 18 cm
  • 13" laptop compartiment
  • Zak met rits aan de zijkant
  • Diverse binnenzakken
  • Voorzak

Om uw Sandqvist tas te onderhouden, is niets eenvoudiger: dompel hem onder in warm water en gebruik een spons/borstel om vlekken te verwijderen met een geschikt wasproduct. Laat het dan drogen in de open lucht.

Wist je dat?

Sandqvist biedt een recyclagedienst voor gebruikte zakken. Dit is wat ze noemen "Recollection". Het principe is heel eenvoudig: als uw tas kapot is, kunt u hem laten repareren in een van hun werkplaatsen.

Ontdek een brede selectie van rugzakken, reistassen en accessoires van het merk Sandqvist!