Hummel de gehele herenkleding collectie

Ontdek de herenkledingcollectie Hummel. Training tops en shirts, t-shirts en sweat, evenals lifestyle items geïnspireerd door de laatste trends. Het merk hummel is terug van weggeweest, vooral met de nieuwe collectie Hummel "Mister V".
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het Deense merk Sport & Lifestyle Hummel

Het Deense merk hummel, opgericht in 1923 door Albert Ludwig Messmer, heeft een lange geschiedenis in de creatie van sportkleding, een knowhow die gemakkelijk terug te vinden is in de hedendaagse modecollecties. In de loop der jaren is het merk met de chevrons uitgegroeid tot een bekende en zeer gewaardeerde fabrikant van sportartikelen. Hummel staat bekend als DE specialist in handbal- en voetbalschoenen.

Tegenwoordig biedt het merk Hummel sportieve silhouetten en een look die altijd zeer modieus is. Het merk wordt gekenmerktrise door strakke lijnen, en ook een passie voor trendy look. Wist je dat de rapper en artiest Mister V de premier merkambassadeur is geworden Hummel.

Het merk Hummel is een echt succes dankzij de retro- en actuele trends die een urban en coole stijl met een sportieve touch geven.

Hummel sportkleding voor mannen

Sneakin.nl biedt de nieuwste collecties sportkleding voor heren. Elk seizoen presenteert het Deense merk Hummel zijn nieuwe modellen t-shirts, sweats, trainingspakken, en een brede selectie van Sneakers.

Dankzij het ontwerp van hummel kun je gemakkelijk mixen en matchen met alle stijlen... er is voor elk wat wils! Vind de juiste sportkleding voor u: lifestyle sport, mode en schoenen. Alle nieuwste Hummel Men's producten staan online. Ruime keuze aan modellen en maten tegen de beste prijs!