Sneakers voor Heren - Ruim assortiment sneakers tegen de beste prijs!

Sneakers voor heren zijn meer dan een trend en maken nu integraal deel uit van de garderobe van de man. Alle herenschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Ontdek onze brede selectie van Heren Sneakers tegen de beste prijs!

adidas - Asics - Nike - New Balance - Puma - Saucony - Hummel - Diadora - Autry Action Shoes - Veja - Reebok - N'Go - Caval - Fila - Le Coq Sportif

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Herensneakers zijn de laatste jaren veel meer dan een modeverschijnsel geworden.

De adidas Originals herensneakers zijn perfect voor alle seizoenen dankzij de trendy kleuren en de suède of nubuck inzetstukken. De sneakers met lage bovenkant bieden een casual, sportieve look, terwijl de adidas sneakers met hoge bovenkant een meer casual chique uitstraling bieden.

Sneakers voor heren zijn meer dan een trend en maken nu integraal deel uit van de garderobe van de man. Alle herenschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Ontdek onze ruime keuze aan Sneakers voor heren tegen de beste prijs!

Ontdek onze selectie van exclusieve en originele herensneakers

Ontdek onze selectie herensneakers van de beste merken: adidas, Nike, Asics, Puma, New Balance, Reebok. De nieuwste modellen en nieuwe collecties sneakers zijn verkrijgbaar op Sneakin. Onze selectie van schoenen weerspiegelt onze liefde voor basketbal! De nieuwste sneakers worden op onze e-shop uitgelicht en de modellen worden voortdurend vernieuwd. Er is voor elk wat wils.

Al onze sneakers zijn uiteraard 100% authentiek. U kunt kopen zonder angst. Onze sneaker-enthousiastelingen staan klaar om u te adviseren in onze sneakerwinkel in Parijs (7 rue de le ferronnerie - 75001 Parijs). Twijfelt u tussen verschillende modellen, of weet u niet welke maat u moet kiezen volgens de verschillende sportkledingmerken, aarzel dan niet om het ons te vragen op de sociale netwerken, wij zullen u graag antwoorden.

Witte sneakers voor heren

Herensneakers zijn in een paar jaar veel meer geworden dan een modeverschijnsel. Alle sport- en streetwearmerken zoals adidas, Puma, Asics, New Balance of Le Coq Sportif bieden witte sneakers voor heren. Een must-have model dat niet meer weg te denken is uit elke schoenengarderobe.

Als we het over witte sneakers voor heren hebben, denken we onvermijdelijk aan de iconische en tijdloze Stan Smith sneaker van adidas Originals (het merk met de drie strepen).

Goedkope herensneakers

Liefhebbers van streetwear zijn altijd op zoek naar de beste prijs als het gaat om het kopen van originele sneakers. Onze online heren sneakers website heeft een grote selectie van goedkope schoenen. Wij stellen vaak promoties en promotiecodes voor om u te laten profiteren van de beste prijs, en geldig op alle grote sportkledingmerken. Zo kunt u het hele jaar door aan de top van de urban mode staan. Laag of hoog, je goedkope herensneakers zijn slechts een klik verwijderd!

Deze goedkope herensneakers worden in zeer korte tijd bij u afgeleverd. Alle categorieën worden regelmatig verrijkt met vele modellen, zodat onze online winkel gewijd aan sneakers UW referentie site wordt!

Pas je herenschoenen aan je look aan

De herenschoen is in de loop der seizoenen een onmisbaar element geworden om elke outfit af te maken en zijn urban look te verzorgen. Net als damessneakers kopen ook mannen steeds meer sportschoenen. Er is een paar voor elke gelegenheid en een model voor elke gelegenheid.

Als u belang hecht aan uw look om in de stad naar het werk te gaan, of gewoon in het weekend om te gaan chillen in de stad, dan moet u uw schoenen afstemmen op uw outfit. Daarvoor moet u de keuze hebben uit modellen, materialen (gladleren sneakers, gekorreld of geperforeerd leer, bi-materiaal, mesh, suède, stof of canvas) en kleuren (zwart, grijs, beige, pastelkleur, multicolor, enz...).

Het valt goed op onze site van goedkope sneakers, bieden wij duizenden referenties, maak uw keuze uit de sneakers trendy man. Je kunt je schoenen combineren met alle stijlen. Voor de meest gewaagden zijn er de scratch sneakers zonder veters, of geheel effen waarmee je je onderscheidt op de huidige trend.

Hoe kies je herensneakers?

Van prestatiegerichte modellen tot klassieke schoenen voor een informele stijl, het is niet altijd zo eenvoudig om de juiste schoen voor u te vinden. Hoe kies je herensneakers? Dit is een vraag die regelmatig door mannen wordt gesteld. Maar maak je geen zorgen, van de felgekleurde modellen die in het oog springen tot de basic modellen, Sneakin heeft de schoen die je nodig hebt. Onze selectie herensneakers weerspiegelt onze liefde voor dit accessoire.

Wat je stijl ook is, herenschoenen en sneakers horen thuis in elke garderobe. Onze selectie van topmerken, maar ook van opkomende en trendy merken zal aan uw meest veeleisende behoeften voldoen.

Kies je sneakers in overeenstemming met je huidige kledingstijl: casual, casual chic of urban.

Wij raden een paar witte sneakers aan in combinatie met een marineblauwe blazer of pak voor een zeer elegante zakelijke stijl. Durf felgekleurde sneakers zoals rood, blauw of groen te dragen bij een chino-broek of slimfit jeans. Voeg een modeaccessoire toe zoals een chèche in dezelfde tint om je creatieve persoonlijkheid te accentueren. Wij bevelen een paar Le Coq Sportif sneakers of een paar Veja sneakers voor mannen aan.

Laat je voor het weekend verleiden door meer sportkledingmodellen zoals een hardloopschoen (Asics Gel-Quantum 360, Nike Pegasus. We noemen dit de athleisure stijl. Dit nieuwe concept mengt de woorden "atleten" en "vrije tijd", het is de perfecte mix tussen een sportief silhouet en een modieuze en stedelijke look.

Laat u ten slotte verleiden door de terugkeer van de "dad shoes" modellen, deze retro sneakers die u doen denken aan de jaren '90. New Balance, Reebok en adidas Originals hebben niet geaarzeld om sneakers met plateauzolen en een atypische nineties-look terug te halen uit hun archieven. De adidas Streetball schoen is een perfect voorbeeld. Kies ook voor tijdloze modellen zoals Stan Smith, Superstar, adidas Continental 80, Converse Chuck Taylor, Puma Suede, New Balance 608 / MS X-90. Aarzel dus niet en schenk jezelf de beste sneakers voor mannen, of doe een van je geliefden een plezier!

Aarzel niet om ons te volgen op sociale netwerken: Facebook, instagram, Twitter, Pinterest om de nieuwste sneakers en heren sneaker trend 2020 te kennen.