T-shirts voor Heren - Tegen de beste prijs

Ontdek onze nieuwste modellen heren T-shirts en polo's. De top van de Herenmode is in promotie op onze online winkel. Veel merken ✓ Snelle levering en gegarandeerd de beste prijs!

Als u uw stijl al kent, ga dan naar de basis met onze verschillende categorieën van heren T-shirts: Sportswear, Streetwear, Lifestyle, Outdoor, American Sports, of de meest trendy!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De beste outdoorkledingmerken op het web staan tot uw beschikking op sneakin voor t-shirts, poloshirts en tanktops van hoge kwaliteit voor mannen. Producten van Nike, adidas, The North Face, New Era, Wrangler, Falke, Urban Classics, Jack&Jone en Mister Tee tegen onverslaanbare prijzen.

Lichtgewicht topjes voor al uw zomeractiviteiten

Maak uw zomergarderobe nu klaar door een of meer van onze trendy T-shirts, poloshirts en tanktops tegen lage prijzen te kopen.

U kunt ook profiteren van verschillende kortingen op veel van hen, zodat je niet blut gaan tijdens het winkelen. U vindt ze in verschillende maten en kleuren, perfect aangepast aan alle smaken en alle morfologieën.

Hoe kies je de juiste maat heren-T-shirt?

Het is niet gemakkelijk om de juiste maat van een heren t-shirt te kiezen wanneer je het web gebruikt om je kleding te kopen. Maar maak je geen zorgen, wij hebben een paar effectieve tips die zeer nuttig kunnen zijn voor al je aankopen.

Het is inderdaad belangrijk dat uw t-shirts de juiste maat hebben om u het nodige comfort te bieden tijdens al uw activiteiten. Het dragen van de juiste maat is ook essentieel om uw figuur te verbeteren.

Vanuit esthetisch oogpunt is de oversized mode voor mannen al lang voorbij. U kunt alleen vertrouwen op het beeld op uw scherm. Eerst moet je weten welke maat je hebt.

Dan moet je ervoor zorgen dat het hemd perfect op je schouders past. Als de naden en het schouderstuk overeenkomen, zal de rest volgen. Als u echter een liefhebber bent van de jaren negentig-stijl van ingestreken overhemden, kunt u kiezen voor modellen die een maat groter zijn.

Wij raden echter aan niet te grote maten te nemen om te vermijden dat de mouwen over het midden van de biceps komen en zo een stijlvolle look te behouden.

Wat is het juiste gewicht voor een mannen-T-shirt?

Net zoals het gewicht belangrijk is voor overhemden en pakken, is het gewicht van een T-shirt zeer belangrijk in die zin dat het de kwaliteit en de duurzaamheid van het T-shirt bepaalt. Maar wat is het juiste gewicht voor een mannen-T-shirt?

Hieronder geven wij u een overzicht van alle soorten gewichten en hun respectieve kenmerken.

U hoeft geen textieldeskundige te zijn om te weten dat dikkere T-shirts beter aanvoelen en langer meegaan dan andere, of ze nu voor sport of niet-sportactiviteiten worden gedragen.

Voor lichaamsbeweging waarbij geen wrijving optreedt, zijn dunne en lichte stoffen van 120 tot 140 gram die bewegingsvrijheid en een goed ademend vermogen bieden, meer dan voldoende.

Deze modellen zijn over het algemeen niet duur. Voor dagelijks gebruik kunt u kiezen voor een T-shirt met een standaardgewicht tussen 145 en 155 gram, dat de hele dag door een gevoel van ontspannen comfort biedt dankzij een zachte touch en een functionele stof. En tenslotte zijn er die met een veel hogere kwaliteit dan de vorige modellen, met meer dan 160 gram en een betere behandeling om een ongeëvenaarde sensatie te garanderen tijdens al uw activiteiten.

Deze zijn perfect voor lichaamsbeweging, maar ook voor elke andere dagelijkse praktijk. Merk op dat voor een grafisch t-shirt een hoger gewicht een betere indruk zal maken. Ze bieden u ook een uitstekende ondersteuning, perfecte ventilatie en uitzonderlijke stevigheid.

T-shirts en merk topjes tegen lage prijzen op Sneakin

Geweldige collecties van gerenommeerde merken, lage prijzen en een snelle bezorgservice maken sneakin tot een referentie in de online verkoop van herenkleding.

Om al onze klanten tevreden te stellen, hebben we ingekocht bij sportkleding- en lifestylegiganten als Nike, adidas, Jack&Jones, The North Face, New Era en Mister Tee.

Al deze grote namen in sport- en vrijetijdskleding stellen hun expertise tot uw dienst voor topkwaliteit T-shirts, poloshirts en tanktops voor heren in verschillende kleuren en maten.

Deze T-shirts met korte en lange mouwen, tanktops en poloshirts voor mannen zijn perfect om uit te gaan met vrienden en thuis te ontspannen tijdens de zomer. Ze zijn ontworpen om zachtheid op de huid te bieden, een uitstekend ademend vermogen en optimale flexibiliteit om altijd maximaal comfort te garanderen.

Er zijn ook verschillende modellen voor sportbeoefenaars, gemaakt van technische materialen, die maximale prestaties garanderen tijdens lichamelijke oefeningen. Wij bevelen vooral de Falke T-shirts met lange mouwen aan.

Deze speciale limited edition trainingstopjes met thermoregulerende stof, ter ere van Falke's 125e verjaardag, zijn zorgvuldig ontworpen om de elementen te bieden die nodig zijn voor een comfortabele training op topniveau.

Nog meer herenkleding met onze volgende categorieën:

Jassen & Parka's - Jassen & Blousons - Sweatshirts Heren - Overhemden - Broeken & Jeans - Shorts - Ondergoed - Sokken - Zwemkleding