Koffers - Online koffer verkoop

Cabinekoffers, herenkoffers, vergrootbare koffers, koffers met wieltjes... Kies de uitrusting die het best bij u past dankzij ons ruime assortiment goedkope koffers. Vind een selectie van hoge kwaliteit koffers en reistassen tegen onverslaanbare prijzen op sneakin. De beste accessoires voor de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onze selectie koffers om met een gerust hart te reizen

Voor alle reizigers is de koffer een ideale metgezel om hun persoonlijke bezittingen in alle veiligheid te vervoeren. Deze uitrusting is robuuster dan een stoffen reistas en wordt ook gewaardeerd om zijn grote praktische bruikbaarheid. Tegenwoordig is er een groot aantal bagagemodellen voor alle behoeften: handbagage, ruimkoffers en grote koffers.

Bent u op zoek naar een betrouwbare kwaliteitskoffer voor uw volgende reis? Vind op onze online shop een ruime keuze aan goedkope koffers van de referentiemerken Herschel en Eastpack. Uitgerust met duurzame stijve schalen zijn deze modellen ontworpen om uw spullen te beschermen en autres breekbare voorwerpen die u wilt meenemen.

Naast hun grote sterkte hebben deze reiskoffers een compacte vorm en hebben ze voldoende opbergruimte om uw benodigdheden mee te nemen. Voor uw vliegreizen voldoen de Herschel koffers die wij u aanbieden aan de afmetingen die door alle grote luchtvaartmaatschappijen zijn toegestaan. Uitgerust met een wielsysteem en handgrepen met 2 intrekbare stangen, kunt u zich comfortabel en gemakkelijk verplaatsen.

Of u nu op zoek bent naar een duurzame koffer, een uitbreidbare hutkoffer of een trendy koffer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, u zult zeker het model vinden dat het beste bij uw gewoonten en verwachtingen past. Bezoek onze online shop regelmatig om onze speciale aanbiedingen en de verkoop van vliegtuigbagage niet te missen.

Hoe kies je een koffer?

Materiaal, ontwerpkwaliteit, handelbaarheid, lichtheid, garantie na verkoop... Zoveel punten om te controleren om de ideale koffer te vinden die u zal vergezellen op uw reizen of expedities. Hier zijn onze tips om de beste koffer voor uw behoeften te vinden.

Gewicht en sterkte

Gewicht is een belangrijke factor bij de keuze van een koffer. Dit hangt grotendeels af van het materiaal dat in het ontwerp wordt gebruikt. Terwijl aluminium en ABS-koffers vrij zwaar zijn, zijn modellen van polypropyleen lichter maar toch sterk. Sommige merken bieden ook lichtgewicht modellen van nylon die het voordeel hebben dat ze zowel sterk als duurzaam zijn.

De EastpakTransverz is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een lichtgewicht, maar duurzame koffer, dankzij het waterbestendige ontwerp in nylon. Samsonite is ook een toonaangevend merk in de wereld van de reisuitrusting met zijn gamma koffers ontworpen in Curv: een zeer resistent en licht materiaal ultra.

Praktisch

Of u nu een harde of zachte koffer moet kopen, hij moet voldoen aan belangrijke criteria zoals praktisch nut en comfort, en tegelijkertijd functioneel zijn om van een kwaliteitsuitrusting te kunnen genieten. De beste praktische koffers hebben het voordeel dat ze gemakkelijk te dragen zijn en een ruim en ingenieus compartiment bieden om alle dingen die u wilt meenemen te organiseren. Sommige modellen hebben buitenzakken zipp voor het opbergen van schoenen en andere spullen.autres Als u meer opbergruimte nodig hebt, raden wij een uitbreidbare koffer aan.

Het ontwerp

Meer dan alleen een functioneel type reistas, hebben de door bagagefabrikanten aangeboden koffermodellen een steeds meer trendy ontwerp om stijl en gemak te combineren. Op Herschel zijn zowel cabine- als grote koffers verkrijgbaar in een groot aantal kleuren om aan onze stijlverwachtingen te voldoen. Als u een voorkeur hebt voor trendy koffers, kunt u ze vinden in kleuren als geel, oranje of rose, ongeacht het formaat dat u zoekt.

Welke maat koffer?

Capaciteit is een essentieel criterium om rekening mee te houden bij de keuze van uw koffer. De grootte van uw koffer hangt af van het soort reis dat u plant, en vooral van de duur van uw verblijf.

Koffer voor een reis naar court

Voor een reis op court is een hutkoffer van 40 tot 56 cm hoog voldoende als u licht wilt reizen. Dit praktische type koffer is ideaal voor reizen van een paar dagen en biedt u de mogelijkheid uw benodigdheden mee te nemen zonder dat u ze in het ruim hoeft te stoppen.

Koffer voor een lange reis

Als u een vakantie van meerdere weken plant, raden wij een koffer XXL aan. Met afmetingen van 86,5 x 46 x 29 cm en een inhoud van 92 L is de harde koffer Herschel Trade Large een uitstekende keuze voor lange reizen.