Dameslaarzen Palladium Revolt Hi Patch

Dameslaarzen Palladium Revolt Hi Patch
Beginnend op: € 121,00
Ontdek Palladium Revolt Hi Patch laarzen, de ultieme mix van stijl en comfort voor moderne vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 121,00
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Palladium Revolt Hi Patch

De Palladium Revolt Hi Patch dames enkellaarsjes zijn de perfecte keuze voor modebewuste, gedurfde vrouwen. Met hun moderne design en unieke details zijn deze enkellaarsjes een must-have toevoeging aan je schoenencollectie. Het merk Palladium behoeft geen introductie en staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen die stijl en comfort combineren.

Deze enkellaarsjes zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met een snit en details die de vrouwelijkheid benadrukken. Het hoge bovenwerk biedt perfecte ondersteuning voor je enkels, terwijl de rubberen zool zorgt voor optimale grip om zelfverzekerd te lopen.

Het ontwerp valt op door een vlagvormige patch aan de zijkant, die een vleugje karakter toevoegt aan deze enkellaarsjes. De neutrale, veelzijdige kleur past bij elke outfit, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke gelegenheid.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze laarzen duurzaam en slijtvast, zodat je er zeker van kunt zijn dat je ze lang zult dragen. Bovendien zijn ze zeer comfortabel dankzij de zachte stoffen voering en dempende binnenzool.

Of je ze nu draagt met een jeans en een T-shirt voor een casual look of met een jurk voor een elegantere outfit, de Palladium Revolt Hi Patch dames enkellaarsjes zullen je perfecte modepartner zijn. Dus wacht niet langer, voeg ze nu toe aan je collectie en maak indruk waar je ook gaat!

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 99115-008-M
Kleur zwart-m
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Revolt