Meisjesslippers Robeez Mouse

Meisjesslippers Robeez Mouse

Beginnend op: € 37,31

€ 28,88

-23%
Geef je kleine meid comfort en warmte met Robeez Mouse pantoffels voor junior, van het bekende merk Robeez.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 28,88

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjesslippers Robeez Mouse

Robeez Mouse pantoffels voor meisjes zijn het perfecte accessoire om de voeten van je kleine meid warm en comfortabel te houden. Deze slofjes van het gerenommeerde merk Robeez zijn speciaal ontworpen voor jonge meisjes en combineren stijl en functionaliteit.

Deze slofjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht en soepel voor optimaal comfort. Het ontwerp is zowel schattig als speels, met het schattige muisje geborduurd op de bovenkant. Je dochter zal ze graag dragen en met haar vriendjes gaan wandelen Mouse.

Deze slofjes zijn ook heel praktisch, want ze zijn gemakkelijk aan te trekken dankzij de klittenbandsluiting. Je dochter kan ze zelf aan- en uittrekken, wat haar een gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid geeft.

Deze pantoffels zijn perfect voor de herfst/winter en houden de voeten van je dochter warm dankzij de fleece voering. Bovendien biedt de zachte leren zool goede grip om uitglijden en vallen te voorkomen.

Of je dochter nu thuis speelt of op stap is, deze pantoffels zullen haar beste bondgenoot zijn voor ongeëvenaard comfort. Bovendien garandeert de kwaliteit een lange levensduur, waardoor ze een verstandige investering voor je kind zijn.

Deze slippers zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor junioren en zijn perfect voor meisjes die graag modieus en toch comfortabel willen zijn. Of het nu voor een dagje thuis of een familie-uitje is, deze Robeez Mouse pantoffels zullen de perfecte keuze zijn om de garderobe van je dochter compleet te maken.

Geef je kleine prinses het ultieme in comfort en stijl met Robeez Mouse meisjeslaarsjes. Met hun beroemde merknaam en schattige ontwerp zullen deze slofjes een echte favoriet worden bij je dochter en een must-have voor ouders die het comfort van hun kinderen belangrijk vinden. Mis de kans niet om ze nu aan je winkelmandje toe te voegen!

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 961910-10-131
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1