Baby meisjes laarsjes Kickers Bonzip-2

Baby meisjes laarsjes Kickers Bonzip-2

Beginnend op: € 75,63

€ 49,57

-34%
Kickers Bonzip-2 baby meisjesschoenen: het schattige en comfortabele model van het beroemde merk Kickers, ideaal voor peuters!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 49,57

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby meisjes laarsjes Kickers Bonzip-2

Kickers Bonzip-2 booties voor babymeisjes zijn schattige, comfortabele schoentjes voor kleine meisjes. Ze zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en speciaal ontworpen voor baby's. Ze zijn perfect voor de eerste stapjes van je kind.

Deze laarsjes hebben een leren bovendeel van hoge kwaliteit voor maximale stevigheid en duurzaamheid. Het charmante, elegante ontwerp is perfect voor kleine prinsessen in de dop. Kleine meisjes zullen dol zijn op de leuke details, zoals de geborduurde bloemen en strikjes aan de bovenkant van de schoen.

Kickers Bonzip-2 booties zijn niet alleen schattig, ze zijn ook heel praktisch. Ze hebben een rubberen antislipzool die goede grip en stabiliteit biedt voor baby's eerste stapjes. Bovendien zorgt de vetersluiting voor een perfecte, stevige pasvorm voor groeiende voetjes.

Deze laarsjes zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, met speciale aandacht voor comfort en ondersteuning voor voeten in ontwikkeling. Hun zachte leren binnenzool biedt goede demping en ventilatie om baby's voetjes de hele dag droog en comfortabel te houden.

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of om elke dag casual te dragen, Kickers Bonzip-2 booties zijn een perfecte keuze voor kleine meisjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's van alle leeftijden. Geef je kleine meid de kwaliteit en stijl van het merk Kickers met deze schattige laarsjes van Bonzip-2. Ze zullen zeker een welkome aanvulling zijn op haar garderobe.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961631-10-133
Kleur zilver
Kleur Zilver
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1