Baby meisjes laarsjes Kickers Bonzip-2

Baby meisjes laarsjes Kickers Bonzip-2

Beginnend op: € 75,63

€ 47,83

-37%
Ontdek het paar baby meisjes laarsjes Kickers Bonzip-2, comfortabel en trendy dankzij de kwaliteit en stijl van het merk Kickers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 47,83

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby meisjes laarsjes Kickers Bonzip-2

Kickers Bonzip-2 booties voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor modebewuste kleine meisjes. Ontworpen door het beroemde merk Kickers, zijn deze laarsjes zowel stijlvol als comfortabel voor kleintjes. Met hun klassieke ontwerp en superieure kwaliteit zijn ze ideaal voor babymeisjes die al op jonge leeftijd stijlvol willen zijn.

Deze laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als slijtvast, waardoor ze een ideale keuze zijn voor actieve baby's. De rubberen zolen bieden optimale grip om baby's te helpen veilig hun eerste stapjes te zetten. Bovendien hebben de slofjes een vetersluiting voor een perfecte, gemakkelijke pasvorm.

Het ontwerp van de Kickers Bonzip-2 laarsjes is zowel elegant als tijdloos. De leren details en contrasterende stiksels geven deze babyschoentjes een geraffineerd accent. De laarsjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elke outfit.

Deze laarsjes zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, met de nadruk op comfort en veiligheid. Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, waardoor het een vertrouwde keuze is voor ouders. Bonzip-2 laarsjes zijn perfect voor elke gelegenheid, van een dagje naar de crèche tot een familie-uitje.

Kortom, Kickers Bonzip-2 laarsjes voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor kleine fashionista's in de dop. Comfortabel, stijlvol en van hoge kwaliteit, ze zijn een must-have voor elk babymeisje. Geef je baby het allerbeste met Kickers Bonzip-2 babyschoentjes.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961630-10-113
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1