Baby jongens laarsjes Kickers Sabio

Baby jongens laarsjes Kickers Sabio

Beginnend op: € 55,46

€ 36,11

-35%
Geef je babyjongen de ultieme stijl en comfort met de Kickers Sabio booties, van topkwaliteit en van het beroemde merk Kickers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 36,11

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens laarsjes Kickers Sabio

Kickers Sabio booties voor babyjongens zijn de perfecte keuze om kleine voetjes de hele winter warm en comfortabel te houden. Deze laarsjes zijn ontworpen door het beroemde merk Kickers en combineren stijl en kwaliteit om je baby te begeleiden bij zijn eerste stapjes.

Deze laarsjes zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit en bieden veel weerstand en duurzaamheid om de spelletjes en avonturen van je baby te weerstaan. Bovendien biedt het zachte, soepele leer veel bewegingsvrijheid voor de groeiende voetjes.

Het klassieke ontwerp van deze laarsjes wordt versterkt door elegante details zoals contrasterende stiksels en het merklogo Kickers. De donkerbruine kleur maakt ze makkelijk te combineren met elke outfit die je baby draagt.

Dankzij de klittenbandsluiting zijn deze slofjes gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke ouders. Bovendien biedt de rubberen antislipzool optimale grip om uitglijden en vallen te voorkomen.

Deze comfortabele en slijtvaste slofjes zijn ideaal voor actieve baby's die graag hun omgeving verkennen. Dankzij de tijdloze stijl zijn ze ook perfect voor speciale gelegenheden.

Geef je baby het beste met de laarsjes voor babyjongens Kickers Sabio. Een veilige keuze voor blije voeten en tevreden ouders. Bestel ze nu en geef je baby het comfort en de stijl die hij verdient.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961540-10-53
Kleur van blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1