Meisjestrainers Kickers Kickpomkro

Meisjestrainers Kickers Kickpomkro

Beginnend op: € 79,66

€ 63,73

-20%
Geef je stijl een kickstart met Kickers Kickpomkro sportschoenen voor meisjes - een fris modegevoel voor jonge vrouwen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Meisjestrainers Kickers Kickpomkro

Kickers Kickpomkro meisjesschoenen zijn een stijlvolle en comfortabele keuze voor jonge meisjes. Met hun gerenommeerde merk Kickers zijn deze schoenen ontworpen om zowel stijl als comfort te bieden. Ze zijn speciaal ontworpen voor meisjes, met een vrouwelijke touch en een elegant silhouet.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze sportschoenen zowel duurzaam als comfortabel. De rubberen buitenzool biedt optimale grip en tractie, terwijl de dempende binnenzool extra demping biedt voor groeiende voeten. De veters en klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte, stevige pasvorm.

De Kickers Kickpomkro sportschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van zachte, vrouwelijke tinten tot felle, heldere kleuren. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dagje naar school, een familie-uitje of een wandeling met vrienden is. Met hun klassieke stijl en tijdloze ontwerp passen deze sportschoenen bij elke stijl en voegen ze een vleugje chic toe aan elke outfit.

Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor junioren en bieden essentiële ondersteuning en comfort voor groeiende voeten. Jonge meisjes zullen dol zijn op de look en het gevoel van deze Kickers Kickpomkro sportschoenen en ouders zullen gerustgesteld zijn dat ze een vertrouwd merk voor hun kinderen hebben gekozen.

Kortom, Kickers Kickpomkro meisjestrainers zijn een ideale keuze voor meisjes die op zoek zijn naar comfort, stijl en kwaliteit. Met hun bekende merknaam, vrouwelijke ontwerp en duurzame constructie bieden deze schoenen het beste van twee werelden voor kinderen en ouders. Voeg ze vandaag nog toe aan de garderobe van je kind en zie ze stralen met zelfvertrouwen en stijl.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960621-30-113
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1