Baby jongens sportschoenen Kickers Kickmotion

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickmotion

Beginnend op: € 59,49

€ 38,62

-35%
Ontdek de schattige Kickers Kickmotion gympen voor babyjongens voor een trendy en comfortabele look vanaf jonge leeftijd.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 38,62

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickmotion

Kickers Kickmotion gympen voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor je kleine jongen! Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn zowel comfortabel als trendy. Ze zijn ontworpen voor baby's en bieden optimale ondersteuning voor hun groeiende voeten.

Deze gympen hebben een rubberen antislipzool, ideaal voor baby's eerste stapjes. Ze zijn ook licht en flexibel, zodat baby zich vrij kan bewegen. De klittenbandsluiting zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt de schoenen gemakkelijk aan te trekken.

Kickers staat bekend om de kwaliteit van zijn producten en deze gympen zijn daarop geen uitzondering. De gebruikte materialen zijn zacht en slijtvast, voor optimaal comfort en duurzaamheid. Bovendien zal het kleurrijke, moderne ontwerp je kleine jongen zeker bevallen!

Deze schoenen zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een wandeling met het gezin of een dagje naar de crèche. Ze passen bij elke outfit en voegen een vleugje stijl toe aan elke babygarderobe.

Geef je baby het beste met de Baby Boy Sneakers Kickers Kickmotion. Een perfecte mix van comfort, kwaliteit en stijl om je kleintje te begeleiden bij zijn eerste stapjes. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om ze aan te passen aan de groei van je baby en zijn een must-have voor alle ouders die zich zorgen maken over het welzijn van hun kind. Aarzel niet langer en geef je baby het beste met onze gympen voor babyjongens Kickers Kickmotion.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960552-10-111
Kleur roze beige
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1