Laarzen Caterpillar Practitioner Mi

Laarzen Caterpillar Practitioner Mi

Beginnend op: € 146,21

€ 92,37

-37%
Alledaags comfort en stevigheid met de Caterpillar Practitioner Mi laarzen, voor een trendy look van Caterpillar.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 146,21

€ 92,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Laarzen Caterpillar Practitioner Mi

Caterpillar Practitioner Mi laarzen zijn de perfecte keuze voor avonturiers en harde werkers. Deze laarzen zijn gemaakt door het beroemde merk Caterpillar en combineren robuustheid, comfort en stijl.

Deze laarzen zijn ontworpen om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen en hebben bovenwerk van echt leer dat zo sterk is als staal. De rubberen buitenzool biedt optimale grip op alle terreinen, zodat je je met vertrouwen kunt bewegen, of je nu op de bouwplaats bent of in de buitenlucht.

Caterpillar Practitioner Mi laarzen zijn niet alleen extreem stevig, maar ook uiterst comfortabel. De zachte voering van textiel biedt uitzonderlijk comfort bij elke stap, terwijl de binnenzool met kussentjes schokken absorbeert voor optimale ondersteuning. Deze laarzen houden je de hele dag comfortabel, zelfs tijdens lange werkdagen.

Qua stijl zijn Caterpillar Practitioner Mi laarzen niet mis. Hun elegante, moderne ontwerp past bij elke stijl en elke gelegenheid. Of je ze nu naar je werk of in de stad draagt, deze laarzen geven je outfit een stoer accent.

Kortom, Caterpillar Practitioner Mi laarzen zijn een must-have keuze voor wie op zoek is naar stijl, comfort en duurzaamheid. Dus ga je gang, koop deze laarzen van topkwaliteit en maak je klaar om elke situatie met vertrouwen tegemoet te treden.

Extra informatie

Merk Caterpillar
Fabrikant SKU 913910-60-112
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1