Schoenonderhoud Be Lenka Pedag Combi Foam Set [Grootte 125 ml]

Schoenonderhoud Be Lenka Pedag Combi Foam Set [Grootte 125 ml]
€ 13,01
Geef je favoriete schoenen een nieuw leven met set Shoe care Barebarics Pedag Combi Foam. Professionele verzorging voor extra duurzaamheid.

Niet op voorraad

Beschrijving

Schoenonderhoud Be Lenka Pedag Combi Foam Set

Shoe care Barebarics Pedag Combi Foam Set is een assortiment hoogwaardige producten die zijn ontworpen om je schoenen op een efficiënte en praktische manier te verzorgen. Deze producten zijn gemaakt door het beroemde merk Barebarics en zijn speciaal ontworpen om je schoenen in optimale conditie te houden, zodat ze er schoon en als nieuw uit blijven zien.

De set bevat Pedag Combi Foam en een paardenharen borstel voor dieptereiniging. Het reinigingsschuim is samengesteld om hardnekkig vuil en vlekken voorzichtig te verwijderen zonder het materiaal van je schoenen te beschadigen. Het kan gebruikt worden op verschillende materialen, waaronder leer, suède en stof.

De paardenharen borstel is speciaal ontworpen voor een zachte, grondige reiniging van delicate leren schoenen. Hij verwijdert gemakkelijk stof en vuil van je schoenen zonder ze te krassen of te beschadigen. Met de combinatie van deze twee producten weet je zeker dat je schoenen altijd in perfecte staat zijn.

Naast reinigen helpt set Barebarics Pedag Combi Foam ook om de kleur en textuur van je schoenen te behouden. Het kan regelmatig gebruikt worden om te voorkomen dat vuil en stof zich ophopen, waardoor je schoenen er dof uit gaan zien. Zo verleng je de levensduur van je favoriete schoenen en houd je ze nog lang in goede conditie.

set Barebarics Pedag Combi Foam is gemakkelijk te gebruiken en is een ideale keuze voor iedereen die graag goed voor zijn schoenen zorgt. Of je nu een fan bent van sportschoenen, laarzen of leren schoenen, deze set is een must-have om al je schoeisel op zijn best te houden. Dus wacht niet langer, koop set Barebarics Pedag Combi Foam voor schoenverzorging van topkwaliteit!

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 90030024
Kleur wit/geel
Kleur Wit
Maat 125 ml - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene