Schoenonderhoud Be Lenka Pedag Organic Protector Eco [Grootte 220 ml]

Schoenonderhoud Be Lenka Pedag Organic Protector Eco [Grootte 220 ml]

€ 20,07

€ 16,05

-20%
Bescherm je schoenen op een eco-verantwoorde manier met Organic Protector spray Barebarics Pedag, voor langdurige, milieuvriendelijke schoenverzorging.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Schoenonderhoud Be Lenka Pedag Organic Protector Eco

Verfraai je schoenen met ecologische schoenverzorging Barebarics Pedag Organic Protector Eco. Dit product van het merk Barebarics biedt een effectieve, milieuvriendelijke bescherming voor je favoriete schoenen.

Barebarics Pedag Organic Protector Eco gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke chemicaliën, om je schoenen te beschermen tegen water, vuil en vlekken. De milieuvriendelijke formule beschermt niet alleen je schoenen, maar ook onze planeet.

In tegenstelling totautres schoenverzorgingsproducten, laat Barebarics Pedag Organic Protector Eco geen plakkerige of glimmende resten achter. Integendeel, het laat een schone, matte afwerking achter, waardoor deorigine look van je schoenen behouden blijft.

Gemakkelijk te gebruiken, breng gewoon een dun laagje van het product aan op je schone, droge schoenen. Wacht een paar minuten tot het product in het materiaal is getrokken en veeg het overtollige af met een zachte doek. Je schoenen zijn nu beschermd en klaar om de elementen te trotseren.

Of je schoenen nu van leer, suède, nubuck of stof zijn, Barebarics Pedag Organic Protector Eco is geschikt voor alle soorten materiaal. Het kan ook gebruikt worden op sportschoenen, laarzen en zelfs leren tassen.

Verzorg je schoenen van topkwaliteit en bescherm tegelijkertijd het milieu met Barebarics Pedag Organic Protector Eco. Vertrouw op ons merk voor een effectieve, langdurige bescherming van je favoriete schoenen.

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 90030023
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 220 ml - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene