Schoenonderhoud Be Lenka Suede & Nubuck [Grootte 250 ml]

Schoenonderhoud Be Lenka Suede & Nubuck [Grootte 250 ml]
€ 12,00
Reviveer je suède schoenen en nubuck met Barebarics, het referentiemerk voor onberispelijke, langdurige verzorging.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Schoenonderhoud Be Lenka Suede & Nubuck

Ontdek de perfecte verzorging voor je suède schoenen en nubuck met Barebarics Suede & Nubuck. Dit verzorgingsproduct van het gerenommeerde merk Barebarics is speciaal ontworpen om look van je suède en nubuck schoenen te beschermen en te doen herleven.

De unieke formule dringt diep door in het leer om het te voeden en te beschermen tegen vlekken, vuil en water. Het helpt ook de kleur en textuur vanorigine je schoenen te herstellen, zodat ze er als nieuw uitzien.

Gemakkelijk te gebruiken: breng een kleine hoeveelheid product aan op een schone doek en verdeel het met ronddraaiende bewegingen over je schoenen. Laat het een paar minuten intrekken en borstel het overtollige product voorzichtig weg.

Deze verzorging beschermt je schoenen niet alleen, maar zorgt er ook voor dat ze er zachter en soepeler uitzien, waardoor ze comfortabeler zijn om te dragen. Ideaal voor regelmatig gebruik om je schoenen in perfecte conditie te houden.

Barebarics is een vertrouwd merk in de schoenenindustrie, dat door veel professionals wordt gebruikt om hun suède schoenen en nubuck te verzorgen. Met dit product weet je zeker dat je je schoenen de best mogelijke verzorging geeft.

Laat je suède en nubuck schoenen niet hun glans en nieuwe look verliezen. Probeer nu Barebarics Suede & Nubuck en geef je schoenen een tweede leven. Je schoenen zullen je dankbaar zijn!

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 90030019
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 250 ml - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene