Schoenverzorgingsproducten Be Lenka Pedag [Grootte 100 ml]

Schoenverzorgingsproducten Be Lenka Pedag [Grootte 100 ml]
€ 9,98
Verzorg je schoenen met Barebarics Pedag - kwaliteitsverzorgingsproducten om hun levensduur te verlengen en ze er als nieuw uit te laten zien.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Schoenverzorgingsproducten Be Lenka Pedag

Barebarics Pedag schoenverzorgingsproducten zijn speciaal ontworpen om je schoenen effectief en langdurig te verzorgen. Met het gerenommeerde merk Barebarics zijn deze producten zowel hoogwaardig als milieuvriendelijk.

Het Barebarics Pedag assortiment omvat een verscheidenheid aan producten om aan al je schoenverzorgingsbehoeften te voldoen. Of je je schoeisel nu moet reinigen, beschermen, voeden of nieuw leven inblazen, Barebarics heeft de perfecte oplossing voor je.

Het paradepaardje van het assortiment is de schoenreiniger, die op effectieve wijze vuil, vlekken en resten van je schoenen verwijdert zonder ze te beschadigen. Deze reiniger is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is zacht voor schoenen van leer, suède, nubuck en zelfs canvas.

Om je schoenen te beschermen tegen slijtage en weersinvloeden, biedt Barebarics ook een assortiment waterproof producten. Deze eenvoudig te gebruiken sprays vormen een beschermende barrière op je schoenen, zodat ze beschermd zijn tegen water, vuil en vlekken. Nu kun je je favoriete schoenen dragen zonder je zorgen te maken over de staat ervan.

En om je leren schoenen te voeden en nieuw leven in te blazen, heeft Barebarics een voedende crème ontwikkeld op basis van plantaardige oliën en bijenwas. Deze crème dringt diep door in het leer om het te voeden en te beschermen, terwijl het er weer als nieuw uitziet. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat schoenen na verloop van tijd barsten of uitdrogen.

Naast hun uitzonderlijke prestaties zijn Barebarics Pedag producten ook milieuvriendelijk. Alle gebruikte ingrediënten zijn natuurlijk en biologisch afbreekbaar en de verpakking is recyclebaar. Je kunt dus voor je schoenen zorgen terwijl je de planeet beschermt.

Kortom, met Barebarics Pedag schoenverzorgingsproducten kun je er zeker van zijn dat je schoenen altijd onberispelijk en beschermd zijn. Wacht dus niet langer en geef ze het beste met Barebarics.

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 90030014
Kleur oranje/wit
Kleur Oranje
Maat 100 ml - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene