Schoenonderhoud Be Lenka Pedag Combi Set [Grootte 125 ml]

Schoenonderhoud Be Lenka Pedag Combi Set [Grootte 125 ml]

€ 13,01

€ 12,36

-5%
Verzorg je schoenen met set Pedag Combi van Barebarics. Een must-have om je schoenen mooi en duurzaam te houden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Schoenonderhoud Be Lenka Pedag Combi Set

Het set schoenverzorgingsproduct Barebarics Pedag Combi is een must-have om je schoenen in perfecte conditie te houden. Ontworpen door het gerenommeerde merk Barebarics, is deze set het ideale accessoire om je schoenen schoon, fris en in goede conditie te houden.

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je leren, suède of nubuck schoenen te verzorgen. Het sterproduct van deze set is Pedag's beschermende spray, die je schoenen beschermt tegen water, vuil en vlekken. Het vormt ook een beschermende laag tegen dagelijkse slijtage, waardoor je schoenen langer meegaan.

set bevat ook een crêpeborstel die hardnekkig vuil en vlekken voorzichtig verwijdert. De rubberen borstel is perfect om stof en vuil van suède schoenen te verwijderen zonder de delicate textuur te beschadigen. En voor een diepe reiniging bevat set een schuimspons gedrenkt in een zachte reinigingsoplossing om vuil en vlekken te verwijderen zonder je schoenen te beschadigen.

Geen regenvlekken of hardnekkige vlekken meer, dankzij dit set onderhoudsproduct blijven uw schoenen onder alle omstandigheden onberispelijk. Bovendien laat Pedag's beschermende spray een water- en vuilafstotende finish achter die ideaal is voor regenachtige dagen.

set Barebarics Pedag Combi is gemaakt van kwaliteitsingrediënten en is veilig voor gebruik op alle soorten leren, suède of nubuck schoenen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, volg gewoon de instructies op de verpakking voor een optimaal resultaat.

set houdt uw schoenen niet alleen in goede conditie, het zorgt er ook voor dat ze er fris en schoon blijven uitzien. Geef je schoenen de verzorging die ze verdienen met set Barebarics Pedag Combi. Wacht dus niet langer, haal deze set vandaag nog in huis en houd je schoenen nog lang in goede conditie.

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 90030011
Kleur beige/wit
Kleur Beige
Maat 125 ml - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene