Baggy jeans Reell Classic

Baggy jeans Reell Classic

Beginnend op: € 75,57

€ 54,71

-28%
De baggy Reell Classic tas voor een casual, trendy stijl die perfect is voor elke gelegenheid. Ontdek hem nu!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 75,57

€ 54,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baggy jeans Reell Classic

De jeans baggy Reell Classic is een must-have modeaccessoire voor iedereen met een casual urban stijl. Ontworpen door het gerenommeerde merk Reell, combineert deze tas perfect kwaliteit, functionaliteit en esthetiek.

Deze tas van jeans is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als duurzaam om je te vergezellen op al je dagelijkse avonturen. Het ruime, ergonomische ontwerp maakt het gemakkelijk om al je benodigdheden mee te nemen, of het nu gaat om een dagje uit in de stad of een uitstapje met vrienden.

Met zijn baggy snit voegt deze tas een casual touch toe aan je outfits en past hij perfect bij zowel streetwear als casual stijlen. De tijdloze elegantie op look maakt het een veelzijdig accessoire voor elke gelegenheid.

Praktisch en functioneel, de tas op jeans baggy Reell Classic heeft verschillende buitenvakken voor toegang rapide tot je essentials zoals je telefoon, sleutels of portemonnee. Bovendien zorgen de verstelbare schouderbanden voor optimaal comfort onderweg.

Deze tas is de ideale metgezel voor wie op zoek is naar een accessoire dat zowel praktisch als modieus is. Of je nu in de stad bent, op het strand of op reis, de jeans baggy Reell Classic zal je beste bondgenoot zijn voor een ontspannen, authentieke stijl.

Mis deze praktische, stijlvolle en slijtvaste tas van het gerenommeerde merk Reell niet. Voeg hem nu toe aan je collectie en voeg een vleugje originaliteit toe aan je dagelijkse stijl.

Extra informatie

Merk Reell
Fabrikant SKU 90002_1_1300
Kleur donkerblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene