Sneakers Kickers Tropik

Sneakers Kickers Tropik

Beginnend op: € 109,91

€ 87,93

-20%
Ontdek Sneakers Kickers Tropik, de perfecte combinatie van comfort en stijl voor je voeten. Adopteer ze nu!

Niet op voorraad

Beschrijving

Sneakers Kickers Tropik

Kickers Tropik trainers zijn een must-have voor wie van mode en comfort houdt. Ontworpen door het beroemde merk Kickers, combineren deze sneakers stijl en kwaliteit voor een ongeëvenaarde ervaring op port.

Het unieke ontwerp van deze sportschoenen is zowel trendy als tijdloos, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elke gelegenheid. Ze hebben een bovenwerk van soepel leer en een stevige rubberen zool, zodat je voeten de hele dag optimaal comfort hebben.

Of je nu op zoek bent naar een paar sportschoenen voor casual in het weekend of als aanvulling op je urban look, Kickers Tropik is het antwoord. Hun veelzijdige stijl past bij alles van jeans tot rokken en shorts.

Deze sportschoenen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. Je kunt ze dus jarenlang dragen zonder je zorgen te maken over de kwaliteit.

Met hun klassieke look en stevige constructie zijn Kickers Tropik sneakers een verstandige investering voor je garderobe. Aarzel dus niet en haal deze trendy sneakers sneakers vandaag nog in huis voor een casual, stijlvolle look in elke situatie!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 894530-60-10
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1