Trainers Victoria

Trainers Victoria

Beginnend op: € 99,83

€ 63,18

-37%
Geef je urban stijl een boost met deze must-have gympen van Victoria. Ze zijn gemaakt door het beroemde Spaanse merk en combineren kwaliteit en mode. Ontdek ze nu.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 99,83

€ 63,18

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Victoria

Witte retro sportschoenen voor dames Classic Victoria


Deze herenschoenen van Victoria combineren moeiteloos comfort, functionaliteit en modern design. De witte kleur zorgt ervoor dat ze bij al je looks passen. Hoge sokken in neutrale kleuren, zoals wit of zwart, maken van je outfit een eigentijds en modieus geheel. Het hoogwaardige buitenmateriaal en de zorgvuldige afwerking voegen niet alleen waarde toe aan het ontwerp. Het draagt ook bij aan de levensduur van deze Victoria sportschoenen voor heren! Dit is klasse.


Deze witte herenschoenen blinken uit in comfort. De semi-flexibele, slijtvaste zolen laten je voeten soepel rollen tijdens het lopen. Dit verhoogt het loopcomfort aanzienlijk. De snit van deze Victoria sportschoenen past perfect bij herenvoeten: er is veel ruimte voor de tenen, de voetboog wordt goed ondersteund en de verstevigde hiel biedt extra stabiliteit. De wijdte van de schoen op dit witte vetermodel is de laatste normale wijdte = f.

Extra informatie

Merk Victoria
Fabrikant SKU 8800113-MARINO
Kleur marino/wit
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene