Mutsje voor babymeisjes Playshoes Interlock [Grootte 38/44 cm]

Mutsje voor babymeisjes Playshoes Interlock [Grootte 38/44 cm]
€ 7,05
Geef je pasgeboren baby zacht, stijlvol comfort met het damesmutsje Playshoes Interlock. Merkkwaliteit Playshoes op zijn best.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 9 of 11 dagen

Beschrijving

Mutsje voor babymeisjes Playshoes Interlock

De Playshoes Interlock newborn beanie voor dames is het perfecte accessoire om je baby warm en knus te houden en tegelijkertijd stijlvol te blijven! Ontworpen door het beroemde merk Playshoes, is deze muts speciaal ontworpen voor pasgeboren meisjes.

Gemaakt van hoogwaardige interlock stof, is deze muts zacht en zacht voor de tere huid van je baby. De ademende stof zorgt voor een optimale luchtcirculatie om het hoofdje van je baby koel en droog te houden, zelfs bij warm weer.

Het elegante ontwerp van deze muts past perfect rond het hoofd van je baby en biedt een comfortabele pasvorm zonder te strak te zitten. Bovendien is het mutsje rekbaar om zich aan te passen aan de groei van je baby, zodat je het lang kunt dragen.

De Playshoes Interlock damesmuts voor pasgeborenen heeft ook een schattige strik aan de zijkant, die een vleugje charme aan het geheel toevoegt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon om je baby warm te houden tijdens familie-uitstapjes, deze muts is een perfecte keuze.

Deze muts is niet alleen functioneel en stijlvol, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine worden gewassen op een lage temperatuur, zodat je baby hem schoon en fris kan houden.

Verander je baby in een ontluikende fashionista met het Playshoes Interlock damesmutsje voor pasgeborenen! Dit mutsje is verkrijgbaar in verschillende maten en past zich aan de groei van je baby aan. Het is een must-have voor alle moeders die geven om de stijl en het comfort van hun baby.

Geef je baby het beste met het pasgeboren vrouwenhoedje Playshoes Interlock. Bestel nu en maak van je baby een modester vanaf het begin!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 800859-014
Kleur lichtroze
Kleur Roos
Maat 38/44 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1