Polyester trucker pet Von Dutch Tampa

Polyester trucker pet Von Dutch Tampa

€ 40,28

€ 28,76

-29%
Cap Von Dutch Tampa: het trendy accessoire voor een casual, urban look. Kies nu voor de stijl Von Dutch!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Polyester trucker pet Von Dutch Tampa

De trucker polyester pet Von Dutch Tampa is het perfecte stuk voor tous liefhebbers van urban fashion en retrostijl. Deze pet is gemaakt door het iconische merk Von Dutch en combineert trendy design met onberispelijke kwaliteit.

Dankzij de snit trucker is deze pet zowel comfortabel als stijlvol. Op de polyester voorkant is het iconische Von Dutch logo in reliëf geborduurd, voor een unieke vintage touch. De mesh achterpanelen zorgen voor goede ventilatie en een perfecte pasvorm voor alle hoofdmaten.

Of je nu fan bent van streetwear, skateboard of gewoon op zoek bent naar een origineel accessoire om je outfit mee aan te vullen, met de Von Dutch Tampa cap zit je altijd goed. De tijdloze stijl en het comfort maken het een echte must-have voor alle seizoenen.

Deze pet is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is slijtvast en duurzaam. Je kunt hem elke dag dragen, in de stad of tijdens het sporten. Het elegante ontwerp is perfect voor elke gelegenheid, zodat je je in stijl kunt onderscheiden van de massa.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, kun je de kleur kiezen die het beste bij jouw persoonlijkheid en stijl past. Of je nu de voorkeur geeft aan felle, gedurfde kleuren of meer neutrale tinten, er is voor ieder wat wils op tous. Je kunt unieke en gevarieerde looks creëren door deze pet te combineren met je verschillende outfits.

Kortom, de trucker polyester pet Von Dutch Tampa is een echte must-have voor tous mode- en stijlliefhebbers. Zijn retro design, onvergelijkbare kwaliteit en veelzijdigheid maken het een onmisbaar accessoire in je garderobe. Voeg hem vandaag nog toe aan je cap collectie!

Extra informatie

Merk Von Dutch
Fabrikant SKU 7030749
Kleur wit/roze
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1