Katoenen twill baseballpet Von Dutch DB Denver

Katoenen twill baseballpet Von Dutch DB Denver

€ 40,28

€ 32,23

-20%
Laat je stijl zien met de cotton twill baseball cap Von Dutch DB Denver, de benchmark keuze voor fashion fans.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Katoenen twill baseballpet Von Dutch DB Denver

De baseballcap van Von Dutch DB Denver cotton twill is een must-have accessoire voor liefhebbers van urban fashion tous en streetwear. Deze pet van het beroemde merk Von Dutch staat symbool voor stijl en originaliteit.

Deze pet is gemaakt van katoenen keperstof van hoge kwaliteit en biedt optimaal comfort en uitstekende weerstand. Het slanke, elegante ontwerp wordt versterkt door het beroemde Von Dutch logo dat in reliëf op de voorkant is geborduurd. Dankzij de klassieke baseballcapvorm kan elle op elk hoofd worden gedragen en is hij geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De Von Dutch DB Denver baseballpet is niet alleen een modeaccessoire, maar ook erg praktisch. Elle beschermt je onderweg tegen de zon en zorgt ervoor dat je er onder alle omstandigheden modieus uitziet.

Of je nu fan bent van het merk Von Dutch of gewoon een vleugje stijl wilt toevoegen aan je outfits, deze pet is gemaakt voor jou. Elle past perfect bij een casual of geklede look, voor een eigenzinnig en origineel effect.

Mis deze baseballcap van katoenen keperstof Von Dutch DB Denver niet, een must-have voor tous modeliefhebbers en streetwear. Voeg hem nu toe aan je collectie en maak een stijlstatement met elegantie en originaliteit.

Extra informatie

Merk Von Dutch
Fabrikant SKU 7030584
Kleur blauw denim
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1