baseballpet db york Von Dutch

baseballpet db york Von Dutch

€ 36,30

€ 27,23

-25%
De tijdloze stijl van de Von Dutch DB YORK - CAPS - COT TWILL - WHITE baseballpet, een must-have van het iconische merk Von Dutch.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

baseballpet db york Von Dutch

De Von Dutch DB YORK - CAPS - COT TWILL - WHITE baseball cap is een must-have accessoire voor alle modeliefhebbers streetwear. Ontworpen door het beroemde merk Von Dutch, bekend om zijn unieke en gedurfde stijl, is deze pet de perfecte aanvulling op je casual outfit.

Deze pet is gemaakt van katoenen keperstof van hoge kwaliteit, is zowel licht als duurzaam en biedt de hele dag optimaal comfort. Het strakke witte ontwerp wordt versterkt door het beroemde Von Dutch logo dat in het zwart op de voorkant is geborduurd, voor een subtiel maar herkenbaar vleugje stijl.

De Von Dutch DB YORK baseball cap heeft ook een verstelbare gespsluiting aan de achterkant, zodat je hem op maat kunt maken en perfect op je hoofd kunt passen. Of je stijl nu casual of meer urban is, deze pet past bij al je wensen en al je looks.

Draag hem op een zonnige dag om jezelf tegen de zon te beschermen, of als modeaccessoire voor je volgende avondje uit met vrienden. Deze pet op Von Dutch geeft je outfit karakter en biedt ongeëvenaard comfort.

Wacht dus niet langer en voeg de Von Dutch DB YORK - CAPS - COT TWILL - WHITE baseball cap vandaag nog toe aan je collectie. Met zijn tijdloze stijl en onvergelijkbare kwaliteit zal het snel je favoriete accessoire worden om al je outfits mee af te maken streetwear.

Extra informatie

Merk Von Dutch
Fabrikant SKU 7030503
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene