Tampa trucker pet Von Dutch

Tampa trucker pet Von Dutch

€ 36,30

€ 29,04

-20%
De trucker Von Dutch TRUCKER TAMPA pet in beige foam, met het bekende merk, is een trendy urban look.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Tampa trucker pet Von Dutch

De Von Dutch TRUCKER TAMPA - FOAM - BEIGE/BEIGE pet is het perfecte accessoire om een vleugje stijl toe te voegen aan elke casual outfit. Met zijn iconische trucker ontwerp is deze pet een must-have voor alle urban fashion fans.

Deze pet is gemaakt door het beroemde merk Von Dutch en combineert kwaliteit en esthetiek. Het geborduurde Von Dutch logo op de voorkant geeft deze beige schuimrubberen pet een vleugje verfijning en raffinement. De neutrale kleurencombinatie maakt hem gemakkelijk te combineren met elke outfit, of het nu voor een dagje uit is of een avondje uit met vrienden.

Het trucker ontwerp van deze pet biedt ook optimaal comfort dankzij het gaas achterpaneel, dat zorgt voor een goede ventilatie van het hoofd bij warm weer. Of het nu gaat om een dagje strand of een buitenactiviteit, deze pet beschermt je in stijl tegen de zon.

Met de Von Dutch TRUCKER TAMPA - FOAM - BEIGE/BEIGE pet val je zeker op. Het unieke ontwerp en iconische logo maken het een must-have modeaccessoire voor alle streetwear fans. Wacht dus niet langer en voeg deze pet nu toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Von Dutch
Fabrikant SKU 7030435
Kleur beige/beige
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene