Trucker baker pet Von Dutch

Trucker baker pet Von Dutch

€ 36,30

€ 29,04

-20%
Word trendy met de Trucker Von Dutch pet: elegantie en comfort gecombineerd in dit wit/navy blue schuimmodel.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Trucker baker pet Von Dutch

De trucker Von Dutch TRUCKER BAKER - CAPS - FOAM - WHITE/NAVY pet is de perfecte mix van stijl en comfort. Met zijn elegante ontwerp en superieure kwaliteit is het een must-have accessoire voor elke fashionista.

nom Von Dutch staat al tientallen jaren synoniem voor kwaliteit en stijl, en deze pet is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en slijtvast, maar toch licht en comfortabel om te dragen.

Het ontwerp trucker is een tijdloze klassieker en deze pet is daar een perfecte weergave van. Het witte en marineblauwe schuim zorgt voor een opvallend contrast, terwijl het geborduurde Von Dutch logo op de voorkant een extra vleugje stijl toevoegt. Of je hem nu draagt voor een casual look of een elegantere outfit, deze pet is de perfecte aanvulling op je garderobe.

Dankzij het verstelbare ontwerp past deze pet op alle hoofdmaten en biedt hij een perfecte pasvorm voor optimaal comfort. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor het een praktisch en functioneel accessoire is.

Of je nu fan bent van het merk Von Dutch of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitspet, de trucker Von Dutch TRUCKER BAKER - CAPS - FOAM - WHITE/NAVY pet is een slimme keuze. Trakteer jezelf op ultieme stijl en comfort met deze must-have pet van Von Dutch.

Extra informatie

Merk Von Dutch
Fabrikant SKU 7030182
Kleur wit/goud
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene