Jas Gant Light Varsity

Jas Gant Light Varsity
Beginnend op: € 302,50
Ontdek de tijdloze, elegante stijl van het Gant Light Varsity jack, een must-have voor een sportieve, chique look.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 302,50
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jas Gant Light Varsity

Het Gant Light Varsity jack is de perfecte belichaming van de sportieve, elegante stijl van het merk Gant. Dit lichtgewicht jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is een must-have voor alle modeliefhebbers.

Het jack heeft een klassiek, op baseballjacks geïnspireerd ontwerp, met leren mouwen en een body van nylon. Deze combinatie van texturen maakt look zowel modern als retro, ideaal voor elke gelegenheid.

Dankzij zijn lichtheid is dit jack perfect voor koele lente- of herfstdagen. In de winter kan hij ook als extra laag onder een jas worden gedragen, voor een warme maar stijlvolle look.

De jas Gant Light Varsity is ontworpen voor optimaal comfort, met een slanke pasvorm en hoogwaardige afwerking. De geribde manchetten en zoom zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl je met de tweewegritssluiting de ventilatie naar wens kunt aanpassen.

Deze jas heeft ook een aantal praktische zakken om je essentials veilig in op te bergen. Of het nu je sleutels, telefoon of portemonnee zijn, je hebt ze altijd bij de hand terwijl je je handen vrij hebt.

Het iconische Gant logo is geborduurd op de borst en voegt een vleugje verfijning toe aan deze toch al stijlvolle jas. Zo kun je met trots je liefde voor dit gerenommeerde merk laten zien.

Het Gant Light Varsity jack is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle lichaamsvormen. Het is ook verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij alle smaken en outfits.

Of je nu op zoek bent naar een jasje als aanvulling op je casual outfit of om een vleugje stijl toe te voegen aan je formele look, het Gant Light Varsity jack is de perfecte keuze. Wacht dus niet langer en voeg dit tijdloze stuk nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 7006395-233
Kleur zachte haver
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene