Gewone sporttas Helly Hansen Scout M

Gewone sporttas Helly Hansen Scout M
€ 95,79
Ontdek de Regular sporttas Helly Hansen Scout M, de ideale metgezel voor al je sportactiviteiten met stijl en kwaliteit van Helly Hansen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Gewone sporttas Helly Hansen Scout M

De Regular Helly Hansen Scout M sporttas is de ideale metgezel voor al je sportactiviteiten. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, combineert hij stijl en functionaliteit om aan al je behoeften te voldoen.

Deze middelgrote sporttas is perfect om je sportbenodigdheden zoals kleding, schoenen, een handdoek en een waterfles in mee te nemen. Dankzij de ruime inhoud kun je alles meenemen zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt. Bovendien kun je dankzij de praktische rechthoekige vorm je spullen gemakkelijk opbergen en bij de hand nemen op rapide.

Het ontwerp van deze tas is zowel sober als elegant, met een tijdloze zwarte kleur die perfect past bij al je outfits. Het iconische Helly Hansen logo staat trots op de voorkant van de tas, een bewijs van de kwaliteit en reputatie van het merk.

Deze sporttas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is slijtvast en duurzaam. Of het nu voor een intensieve sportsessie of een weekendje weg is, de Regular Helly Hansen Scout M tas zal je betrouwbare en robuuste partner zijn.

Over stevigheid gesproken, deze tas is ook voorzien van een aantal praktische functies om ervoor te zorgen dat je hem zo comfortabel mogelijk kunt gebruiken. Met de gevoerde, verstelbare schouderbanden kun je de tas over je schouder of als rugzak dragen, wat je maar wilt. Bovendien is de achterkant van de tas verstevigd voor extra steun.

Dankzij de stevige ritssluiting zitten je spullen veilig in de tas, zonder risico op verlies of beschadiging. Bovendien zit er een vak met rits aan de voorkant om kleine spullen zoals je sleutels of telefoon veilig op te bergen.

Kortom, de Regular Helly Hansen Scout M sporttas is een must-have voor alle sportfans die stijl en functionaliteit willen combineren. Wacht niet langer en koop deze kwaliteitssporttas zodat je je volgende sportavontuur met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 67441-584
Kleur oceaan
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene