Sweatshirt camo hoodie Puma ESS Block TR

Sweatshirt camo hoodie Puma ESS Block TR

Beginnend op: € 60,50

€ 40,01

-34%
Ontdek de Puma ESS Block TR hoodie, met zijn trendy camouflagepatroon, voor een urban, sportieve stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 40,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt camo hoodie Puma ESS Block TR

Het Puma ESS Block TR camo sweatshirt met capuchon is een must-have voor alle urban en sportswear fans. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Puma en combineert stijl en comfort voor een trendy en casual look.

Dit sweatshirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en heeft een modern camouflagepatroon dat een vleugje originaliteit toevoegt aan je outfit. De verstelbare capuchon beschermt je tegen de kou en geeft je look een vleugje streetwear.

De Puma ESS Block TR camo hoody is ook voorzien van Puma's DryCELL technologie, die vocht afvoert om je droog en koel te houden tijdens je activiteiten. Dit sweatshirt is ideaal voor intensieve trainingssessies of een ontspannen dagje in de stad en zal je zeker vergezellen op al je avonturen.

Naast het moderne, comfortabele ontwerp heeft dit Puma sweatshirt een recht model voor een perfecte pasvorm. De kwaliteitsafwerking en het geborduurde Puma logo op de borst geven dit kledingstuk een vleugje klasse en stijl.

De Puma ESS Block TR camo hoody is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij alle stijlen en lichaamsvormen. Mis deze must-have van Puma niet en voeg hem nu toe aan je garderobe voor een trendy, sportieve look.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673337-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte