Hoodie Puma Power Colorblock

Hoodie Puma Power Colorblock

Beginnend op: € 60,50

€ 50,39

-17%
Upgrade je stijl met de Puma Power Colorblock hoodie, de nieuwste trend van Puma. Bestel hem nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 50,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Puma Power Colorblock

De hoody Puma Power Colorblock is een stijlvolle en trendy keuze voor fans van sportkleding. Met zijn dynamische, kleurrijke ontwerp is het de perfecte mix van comfort en stijl.

Dit sweatshirt is gemaakt door het beroemde merk Puma, dat bekend staat om zijn hoogwaardige sportkleding, en is ontworpen om optimale prestaties te leveren terwijl het je warm en comfortabel houdt.

Het sweatshirt met capuchon heeft een klassieke snit en een verstelbare capuchon voor een persoonlijke pasvorm. De geribde boorden en zoom zorgen voor een goede pasvorm en in de handige kangoeroezak kun je je handen warm houden of kleine spullen opbergen.

De combinatie van felle kleuren en contrasterende details zorgt voor een gedurfde, opvallende look die niet onopgemerkt zal blijven. Of het nu voor een intensieve training is of voor een casual dagje in de stad, dit sweatshirt voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert duurzaamheid en slijtvastheid voor langdurig gebruik. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en te wassen, waardoor het een praktische keuze is voor een actieve levensstijl.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoodie die zowel stijlvol is als hoge prestaties levert, zoek dan niet verder! Puma Power Colorblock is de perfecte keuze om je te onderscheiden van de massa en mee te gaan met de laatste mode. Voeg hem nu toe aan je garderobe en maak indruk waar je ook gaat.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673325-92
Kleur koninklijke saffier
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte