Jogging Puma

Jogging Puma

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

-20%
Ontdek het ultieme comfort met Jogging Puma ESS Better: de perfecte keuze voor een geslaagde sportsessie, van Puma.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Puma

Ontdek het ultieme comfort met jogging Puma ESS Better. Deze jogging is ontworpen voor zowel sport- als modefanaten en combineert stijl en functionaliteit voor een onovertroffen hardloopervaring. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Puma, kun je zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van dit kledingstuk.

De jogging Puma ESS Better heeft een slanke pasvorm die zich perfect naar je lichaam vormt voor totale bewegingsvrijheid. De lichtgewicht, ademende stof houdt je koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. Bovendien zorgt de elastische tailleband met trekkoord voor een comfortabele, persoonlijke pasvorm.

Maar dat is nog niet alles - deze jogging is niet alleen functioneel, hij is ook ongelooflijk stijlvol. Met het iconische Puma logo op de dij kun je trots je passie voor het merk laten zien. Bovendien past de tijdloze zwarte kleur perfect bij al je sportkleding.

De jogging Puma ESS Better is de ideale keuze voor sportieve activiteiten of gewoon om elke dag casual te dragen. Of je nu een ervaren sporter bent of gewoon op zoek naar een comfortabele en trendy jogging, dit model van Puma is voor jou gemaakt.

Kijk niet verder dan jogging Puma ESS Better voor het ultieme in comfort en stijl. Bestel de jouwe nu en ervaar compromisloos hardlopen.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673294-99
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene