Track suit jas Southpole Neoprene

Track suit jas Southpole Neoprene

Beginnend op: € 100,82

€ 74,04

-27%
Kies voor een sportieve, on-trend stijl met het Southpole Neoprene trainingsjack. De kwaliteit en het design van het merk Southpole maken het een must-have!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,82

€ 74,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Track suit jas Southpole Neoprene

Het Southpole Neoprene trainingsjack is het perfecte kledingstuk voor een sportieve en trendy look. Dit jack is ontworpen door het beroemde merk Southpole en is zowel comfortabel als stijlvol.

Het is gemaakt van hoogwaardig neopreen en voelt zacht en licht aan op de huid. De neopreenstof is ook zeer resistent, waardoor het een duurzaam jack is dat je zal vergezellen bij al je sportieve activiteiten.

Het strakke, moderne ontwerp wordt aangevuld met slimme details zoals zakken met rits om je spullen veilig op te bergen. De slim fit van het jack, met, verbetert je silhouet en geeft je volledige bewegingsvrijheid.

Het Southpole Neoprene trainingsjack is perfect voor buitentraining of alledaagse vrijetijdskleding en geeft je een unieke, dynamische stijl. Of je het nu draagt voor een sportsessie of voor een dagje ontspanning, het garandeert je een moderne en trendy look in alle omstandigheden.

Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt het gemakkelijk combineren met je favoriete outfits voor een persoonlijke look. Dus waarom zou je wachten? Voeg het Southpole Neoprene trainingsjack nu toe aan je garderobe voor een sportieve en trendy look!

Extra informatie

Merk Southpole
Fabrikant SKU 6088361-00007
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene