Waterdichte jas Southpole Storm Net 1.0

Waterdichte jas Southpole Storm Net 1.0

Beginnend op: € 252,07

€ 201,66

-20%
Elegante bescherming tegen de regen: ontdek de waterdichte jas Southpole Storm Net 1.0, ontworpen door het gerenommeerde merk Southpole.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 252,07

€ 201,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte jas Southpole Storm Net 1.0

De waterdichte jas Southpole Storm Net 1.0 is de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Ontworpen door het beroemde merk Southpole, is deze jas een must-have om de elementen met vertrouwen en stijl tegemoet te treden.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om je te beschermen tegen regen en wind tijdens je buitenactiviteiten. De slijtvaste buitenstof zorgt voor optimale bescherming, terwijl de voering van mesh ongeëvenaard comfort biedt.

Het Southpole Storm Net 1.0 waterdichte jack is niet alleen functioneel, maar ook modieus. Het moderne, gestroomlijnde ontwerp maakt het tot een echt modeaccessoire, perfect als aanvulling op elke outfit. Of je nu gaat stappen, wandelen of reizen, deze jas zal je in stijl vergezellen.

Dankzij de vele praktische zakken kun je er gemakkelijk je sleutels, telefoon en autres kleine benodigdheden in opbergen. Bovendien houden de verstelbare capuchon en waterbestendige ritssluiting je zelfs in de ergste regenbuien droog.

De waterdichte jas Southpole Storm Net 1.0 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en stijlvolle jas. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze jas die comfort, kwaliteit en mode perfect combineert. Bestel hem nu en wees klaar om alle weersomstandigheden met vertrouwen tegemoet te treden.

Extra informatie

Merk Southpole
Fabrikant SKU 6076122-00252
Kleur geel
Kleur Geel
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene