Donsjack Southpole North-South 1.0

Donsjack Southpole North-South 1.0

Beginnend op: € 151,24

€ 120,99

-20%
Ontdek de Doudoune Southpole North-South 1.0, een must-have om de kou met elegantie te trotseren. Ontworpen door Southpole.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 151,24

€ 120,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack Southpole North-South 1.0

De Southpole North-South 1.0 donsjas is een must-have om het koudste weer in stijl te trotseren. Dit donsjack is ontworpen door het wereldberoemde merk Southpole en combineert elegantie en functionaliteit om je warm te houden en tegelijkertijd een trendy look look te geven.

Dit donsjack is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een modern, gestroomlijnd ontwerp dat bij elke stijl past. De slanke pasvorm en zorgvuldige afwerking maken het zowel comfortabel als stijlvol.

Het Southpole North-South 1.0 donsjack heeft een afneembare capuchon om je te beschermen tegen wind en regen, en praktische zakken met rits om je spullen veilig op te bergen. Hij heeft ook een donsvoering voor optimale isolatie en onvergelijkbare warmte.

Of je nu in de stad bent of op het platteland, deze donsjas is je bondgenoot om de elementen met een gerust hart te trotseren. Met zijn tijdloze stijl en onberispelijke kwaliteit wordt het zeker een onmisbaar kledingstuk.

Laat de kou je dag niet bederven, kies voor de Southpole North-South 1.0 donsjas en profiteer van zijn comfort en elegantie in alle omstandigheden. Kies voor de stijl Southpole en maak indruk waar je ook gaat. Bestel dit unieke stuk nu en maak je klaar om de winter met stijl en vertrouwen tegemoet te treden.

Extra informatie

Merk Southpole
Fabrikant SKU 6076037-10477
Kleur lichtblauw/grijs
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene