Baseball cap McLaren Racing

Baseball cap McLaren Racing

Beginnend op: € 47,39

€ 33,22

-30%
Maak een stijlstatement met de McLaren Racing baseball cap van New Era, en draag de teamkleuren McLaren Racing met trots.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 47,39

€ 33,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baseball cap McLaren Racing

De McLaren Racing baseballpet van New Era is een must-have accessoire voor alle fans van het team. Met de iconische McLaren Racing kleuren is deze pet een stijlvolle manier om je steun te betuigen aan je favoriete team.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor optimaal comfort terwijl hij slijtvast en duurzaam blijft. Het geborduurde McLaren Racing logo op de voorkant voegt een vleugje klasse en verfijning toe aan deze baseballpet.

Of je nu een wedstrijd bijwoont of hem elke dag draagt, deze pet is de perfecte keuze voor alle racefans. Het klassieke ontwerp van de baseballpet maakt het een veelzijdig accessoire dat bij elke outfit past.

De McLaren Racing baseballcap van New Era is niet alleen een modeaccessoire, maar ook functioneel. Het gebogen vizier biedt bescherming tegen de zon en de elementen, terwijl de geborduurde oogjes voor voldoende ventilatie zorgen om je hoofd koel te houden.

Of je nu een die-hard McLaren Racing fan bent of een sportfan in het algemeen, deze pet is een must-have voor je collectie. Dus voeg hem vandaag nog toe aan je garderobe. Ga naar McLaren Racing!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60504223
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team McLaren Racing
Assortiment 9FIFTY