Snapback pet New Era New York Yankees 9FIFTY

Snapback pet New Era New York Yankees 9FIFTY

Beginnend op: € 41,34

€ 30,25

-27%
Bekijk de New York Yankees 9FIFTY snapback pet van New Era voor een stijl die zowel urban als sportief is.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 41,34

€ 30,25

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Snapback pet New Era New York Yankees 9FIFTY

De New Era New York Yankees 9FIFTY snapback cap is een must-have modeaccessoire voor tous fans van honkbal en het iconische Yankees team. New York. Gemaakt door het beroemde merk New Era, is deze pet de perfecte keuze om je sportoutfit compleet te maken of om een vleugje stijl toe te voegen aan je casual look.

Op de pet is het klassieke Yankees logo van New York in reliëf op de voorkant geborduurd, evenals het iconische New Era logo op de zijkant. Deze subtiele details voegen een vleugje verfijning toe aan de pet en laten tegelijkertijd zien dat je je favoriete team steunt.

Deze snapbackcap is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en duurzaamheid. Dankzij de snapbackstijl kun je de pet ook op de gewenste maat instellen, zodat hij perfect past voor alle hoofden.

Of je nu een wedstrijd bijwoont op Yankees in het stadion of je pet met trots draagt tijdens een dagje uit in de stad, de New Era New York Yankees 9FIFTY snapback cap voegt een vleugje stijl en trots toe aan je outfit. Wacht niet langer en laat zien dat je achter je favoriete team staat met deze must-have pet van New Era.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60503481
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees
Assortiment 9FIFTY