Kindertrainers Reima Ratamo

Kindertrainers Reima Ratamo

Beginnend op: € 60,54

€ 45,13

-25%
Ontdek Reima Ratamo kinderschoenen, perfect voor jonge avonturiers! Comfort en kwaliteit van het beroemde merk Reima gegarandeerd.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindertrainers Reima Ratamo

Reima Ratamo kinderschoenen zijn de perfecte keuze voor jonge avonturiers in de dop. Deze schoenen van het gerenommeerde merk Reima zijn de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit om kinderen bij al hun activiteiten te begeleiden.

Met hun moderne, dynamische ontwerp zijn Reima Ratamo trainers zeker aantrekkelijk voor jonge jongens en meisjes die op zoek zijn naar avontuur. Ze zijn verkrijgbaar in de maten junior, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor opgroeiende kinderen.

Deze sportschoenen hebben een rubberen zool met kussentjes voor optimale grip op alle soorten terrein. Of je nu rent, springt, klimt of speelt, de voeten van je kinderen worden perfect beschermd en ondersteund.

Het ademende bovenwerk van mesh laat lucht circuleren en houdt de voeten koel en droog, zelfs op de warmste dagen. Bovendien beschermt het waterbestendige buitenmateriaal de kindervoeten tegen de elementen en kleine plassen.

Reima Ratamo sportschoenen zijn zowel licht als sterk en bieden optimaal comfort en duurzaamheid. Ze zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de praktische klittenbandsluiting, die perfect geschikt is voor kinderhandjes.

Kortom, Reima Ratamo kinderschoenen zijn een uitstekende keuze voor ouders die waarde hechten aan kwaliteit en comfort voor hun kinderen. Met hun gerenommeerde merknaam en moderne, praktische ontwerp zullen ze zeker in de smaak vallen bij jonge ontdekkingsreizigers, of ze nu naar school gaan, sporten of uitgaan met het gezin. Geef je kinderen het beste met Reima Ratamo sportschoenen!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 569516-6980
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior