Damesketting Dkny 5520043 [Grootte 30 cm (12 inch)]

Damesketting Dkny 5520043 [Grootte 30 cm (12 inch)]

€ 119,99

€ 95,99

-20%
Ontdek de tijdloze charme van Dkny met deze damesketting 5520043, het perfecte accessoire om een vleugje verfijning en elegantie aan je stijl toe te voegen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesketting Dkny 5520043

De Dkny 5520043 damesketting is een elegant, modern sieraad dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. Gemaakt door het beroemde merk Dkny, is deze ketting ontworpen voor vrouwen die mode en kwaliteit waarderen.

De ketting heeft een strak ontwerp met een delicate zilverkleurige metalen ketting en een ronde hanger versierd met het Dkny logo. De hanger voegt een subtiel vleugje glamour en vrouwelijkheid toe aan de ketting, waardoor het een veelzijdig accessoire is dat elke dag kan worden gedragen of voor een speciale gelegenheid.

Door de verstelbare lengte van de ketting is het een perfecte keuze voor alle vrouwen, ongeacht hun stijl of lichaamstype. Het kan gedragen worden als een court ketting of langer, afhankelijk van je voorkeur. De karabijnsluiting zorgt voor een stevige pasvorm, zodat je van je dag kunt genieten zonder je zorgen te maken dat je je ketting verliest.

De Dkny 5520043 damesketting is ook een uitstekende keuze als cadeau. Het tijdloze ontwerp en de superieure kwaliteit maken het een cadeau dat door elke vrouw gewaardeerd zal worden. Of het nu voor een verjaardag, Moederdag of gewoon om plezier te geven is, deze ketting zal een veilige en elegante keuze zijn.

Deze ketting ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, zal de tand des tijds doorstaan en kan vele jaren worden gedragen. Het is een waardevolle investering die een vleugje stijl toevoegt aan je sieradencollectie.

Kortom, de Dkny 5520043 damesketting is een sieraad dat stijl en kwaliteit combineert. Het is perfect voor elke gelegenheid en past bij tous elke stijl. Verwen jezelf of een speciale dame in je leven en voeg een vleugje luxe toe aan je outfit. Dkny Bestel het nu en voeg een beetjeesprit toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Dkny
Fabrikant SKU 5520043
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 30 cm (12 inch) - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene