Damesketting Karl Lagerfeld 5512210 [Grootte 40 cm (16 inch)]

Damesketting Karl Lagerfeld 5512210 [Grootte 40 cm (16 inch)]

€ 130,08

€ 104,06

-20%
Druk je elegantie en stijl uit met de damesketting Karl Lagerfeld 5512210. Een geraffineerd sieraad voor een tijdloze look.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesketting Karl Lagerfeld 5512210

Ontdek de tijdloze elegantie en stijl van het merk Karl Lagerfeld met de 5512210 damesketting. Dit unieke sieraad is een symbool van verfijning en durf, perfect voor elke moderne vrouw.

Deze halsketting is vervaardigd door het beroemde modehuis Karl Lagerfeld en is een waar meesterwerk van design en kwaliteit. De hanger in de vorm van een kattenkop, het emblematische symbool van het merk, is delicaat versierd met fonkelende kristallen die het licht op een oogverblindende manier weerkaatsen.

De ketting is volledig gemaakt van verzilverd metaal, dat een langdurige, krasbestendige glans biedt. De delicate, elegante ketting voegt een vleugje vrouwelijkheid toe en maakt het mogelijk de ketting op verschillende lengtes te dragen, passend bij tous halslijnen.

Als vrouwensieraad is deze ketting een must-have voor elke gelegenheid. Of het nu voor een geklede avond is of voor een casual outfit, het voegt een vleugje glamour en elegantie toe aan elke outfit.

Maar het is niet alleen een modieus sieraad, het is ook een echte investering. De Karl Lagerfeld 5512210 damesketting is een tijdloos accessoire dat nooit uit de mode raakt en van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Dus waarom wachten? Verwen jezelf of een speciale vrouw in je leven met deze prachtige halsketting Karl Lagerfeld. Met zijn unieke stijl en verfijning zal hij zeker opzien baren en een must-have worden in haar sieradencollectie. Bestel nu en laat je verleiden door de onnavolgbare charme van Karl Lagerfeld.

Extra informatie

Merk Karl Lagerfeld
Fabrikant SKU 5512210
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 40 cm (16 inch) - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene