Korte Los Angeles Dodgers Woven

Korte Los Angeles Dodgers Woven

Beginnend op: € 45,38

€ 40,21

-11%
Toon je passie voor Dodgers van Los Angeles met onze Woven Shorts van Fanatics. Stijl en ondersteuning gegarandeerd!

Niet op voorraad

Beschrijving

Korte Los Angeles Dodgers Woven

De Dodgers geweven korte broek van Los Angeles by Fanatics is een must-have voor alle fans van dit legendarische honkbalteam. Met zijn stijlvolle ontwerp en superieure kwaliteit is deze korte broek een waar eerbetoon aan het Dodgers team.

Deze shorts zijn gemaakt van een lichtgewicht, ademend materiaal en bieden ongeëvenaard comfort voor al je bewegingen op en naast het veld. Het Dodgers logo staat trots op de voorkant, terwijl de nom van het team op de zijkant is geborduurd. Met deze shorts kun je je steun voor het team op een subtiele en stijlvolle manier laten zien.

Of je nu een wedstrijd bijwoont in het stadion of traint op het veld, deze shorts zullen je beste bondgenoot zijn. Dankzij het praktische, comfortabele ontwerp is het ook een ideale keuze voor alledaagse activiteiten. Je kunt je liefde voor Dodgers bij elke gelegenheid laten zien.

Het merk Fanatics staat bekend om zijn kwaliteit en toewijding aan fans. Met deze shorts kun je je verbonden voelen met het team en deel uitmaken van de Dodgers familie. Het is ook een uitstekend cadeau voor alle supporters van het team, die blij zullen zijn met zo'n collectors item.

Mis de kans niet om deze Dodgers korte broek van Los Angeles aan je sportkledingcollectie toe te voegen. Bestel de jouwe vandaag nog en laat zien dat je dit legendarische team onvoorwaardelijk steunt. Ga voor Dodgers!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5500027
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Los Angeles Dodgers