Damesketting Karl Lagerfeld 5483571 [Grootte 70 cm]

Damesketting Karl Lagerfeld 5483571 [Grootte 70 cm]

€ 200,66

€ 160,53

-20%
Kies voor een elegante en verfijnde look met de damesketting Karl Lagerfeld 5483571, het onmisbare accessoire voor elke vrouw.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesketting Karl Lagerfeld 5483571

De Karl Lagerfeld 5483571 damesketting is een must-have accessoire voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegante en verfijnde look. Ontworpen door het beroemde merk Karl Lagerfeld, belichaamt deze ketting perfect de avant-gardistische en gedurfdeesprit van de ontwerper.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze ketting zowel duurzaam als luxueus. De delicate witgouden ketting is versierd met een hanger in de vorm van het Karl Lagerfeld logo, versierd met fonkelende kristallen. Dit sieraad voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit, of het nu een avondjurk is of een meer casual look.

De Karl Lagerfeld 5483571 halsketting is een echt eerbetoon aan vrouwelijke elegantie. Het slanke, elegante ontwerp maakt het een veelzijdig accessoire, perfect voor elke gelegenheid. Of je het nu draagt naar kantoor, met vrienden of voor een speciale gelegenheid, het zal een vleugje verfijning toevoegen aan je outfit.

Als wereldberoemd merk weet Karl Lagerfeld precies hoe ze tijdloze stukken moeten maken die jarenlang modieus blijven. Deze ketting is daar het perfecte bewijs van. Het is zowel modern als klassiek en kan gedragen worden door vrouwen van tous leeftijden.

Verwen jezelf of geef het cadeau aan een speciale vrouw in je leven. De Karl Lagerfeld 5483571 ketting is een perfecte keuze voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, jubileum of gewoon om haar te laten zien hoeveel point elle voor je betekent.

Kortom, de Karl Lagerfeld 5483571 halsketting is een elegant en tijdloos sieraad dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. Vertrouw op de kwaliteit en stijl van het merk Karl Lagerfeld en trakteer jezelf vandaag nog op deze prachtige ketting.

Extra informatie

Merk Karl Lagerfeld
Fabrikant SKU 5483571
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 70 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene