Damesketting Adore 5448749 [Grootte 40 cm (16 inch)]

Damesketting Adore 5448749 [Grootte 40 cm (16 inch)]

€ 130,08

€ 104,06

-20%
Sublimeer je look met de damesketting Adore 5448749, een elegante en verfijnde creatie van het beroemde merk Adore.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesketting Adore 5448749

De halsketting Adore 5448749 is een elegant en verfijnd sieraad dat bij elke outfit past. Ontworpen door het gerenommeerde merk Adore, is deze ketting de perfecte belichaming van vrouwelijkheid en elegantie.

Deze ketting is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een delicaat, geraffineerd ontwerp. De fijne, delicate schakels komen samen om een delicate ketting te vormen, terwijl een hartvormige hanger een vleugje romantiek en vrouwelijkheid toevoegt.

Deze ketting is speciaal ontworpen voor de moderne, dynamische vrouw. Of je hem nu elke dag draagt als aanvulling op je werkoutfit of voor een speciale gelegenheid, je zult er zeker mee opvallen en bewonderende blikken trekken.

Dankzij de zilveren kleur past deze ketting bij elke outfit en kan hij bij elke gelegenheid gedragen worden. Het tijdloze ontwerp maakt het een tijdloos accessoire dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Als je deze ketting draagt, voel je je meteen zelfverzekerder en vrouwelijker. Het zal een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan je look, of je nu een avondjurk draagt of een eenvoudig T-shirt en jeans.

Als cadeau is de Adore 5448749 damesketting een ideale keuze om je liefde en bewondering uit te drukken voor een speciale vrouw in je leven. Of het nu voor Valentijnsdag is, een verjaardag of gewoon om haar te laten zien hoeveel point je haar waardeert, deze ketting zal een symbool zijn van je genegenheid en gehechtheid.

Kortom, de Adore 5448749 damesketting is een must-have sieraad voor alle vrouwen die elegantie en vrouwelijkheid graag combineren. Met zijn tijdloze ontwerp en onberispelijke kwaliteit zal het je zeker vergezellen bij elke gelegenheid en je laten stralen. Voeg het vandaag nog toe aan je juwelencollectie en laat je verleiden door zijn tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5448749
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 40 cm (16 inch) - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene