Damesketting Adore 5448724 [Grootte 25 cm]

Damesketting Adore 5448724 [Grootte 25 cm]

€ 130,08

€ 104,06

-20%
Ontdek de elegantie en verfijning van de damesketting Adore 5448724, een creatie van het beroemde merk Adore om al je outfits te verbeteren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesketting Adore 5448724

De halsketting Adore 5448724 is een elegant en verfijnd sieraad dat bij elke outfit past. Ontworpen door het beroemde merk Adore, is deze ketting een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloos modeaccessoire.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze ketting zowel stevig als léger, voor optimaal comfort de hele dag lang. Het slanke, delicate ontwerp maakt het tot een veelzijdig sieraad dat past bij elke stijl of gelegenheid tous.

Of je het nu draagt bij een casual outfit of voor een gekledere avond, deze ketting voegt een vleugje elegantie en vrouwelijkheid toe aan je look. De delicate schakels maken deze halsketting zowel discreet als opvallend, zodat je zeker bewonderende blikken zult trekken.

De Adore 5448724 damesketting is ook een ideaal cadeau voor je naasten. Het tijdloze ontwerp maakt het tot een sieraad dat de tand des tijds en generaties zal doorstaan en een kostbaar en blijvend aandenken zal zijn. Geef het aan je moeder, zus, vriendin of partner en laat ze zich speciaal en elegant voelen.

De Adore 5448724 damesketting is exclusief verkrijgbaar bij Adore en is een product van topkwaliteit dat je dagelijks gezelschap zal zijn. De veilige sluiting garandeert optimale ondersteuning, voor gemoedsrust de hele dag langesprit.

Kortom, als je op zoek bent naar een elegante, tijdloze kwaliteitsketting, dan is de Adore 5448724 halsketting iets voor jou. Voeg hem toe aan uw sieradencollectie of geef hem cadeau en laat u verleiden door zijn tijdloze schoonheid en charme. Vertrouw op Adore om u uitzonderlijke sieraden te bieden, en adopteer deze ketting die u zeker zal laten stralen.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5448724
Kleur bruin
Kleur Bruin
Maat 25 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene