Damesketting Karl Lagerfeld 5448279 [Grootte 20 cm (8 inch)]

Damesketting Karl Lagerfeld 5448279 [Grootte 20 cm (8 inch)]

€ 130,08

€ 104,06

-20%
Ontdek de avant-gardeesprit van Karl Lagerfeld met de damesketting 5448279. Een gedurfd sieraad om uw stijl te bevestigen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesketting Karl Lagerfeld 5448279

De Karl Lagerfeld 5448279 damesketting is een sieraad dat perfect de gedurfde, avant-gardistischeesprit van het merk Karl Lagerfeld belichaamt. Met zijn elegante, tijdloze ontwerp is deze ketting een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een uniek, elegant modeaccessoire.

Het merk Karl Lagerfeld is wereldberoemd om zijn chique, avant-gardistische stijl en deze halsketting is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als luxueus. De ketting is ontworpen met een iconische 'KL'-logohanger, versierd met fonkelende kristallen die een vleugje glamour toevoegen aan elke outfit.

Deze ketting is speciaal ontworpen voor vrouwen die graag opvallen en een uniek stijlstatement maken. Of je hem nu draagt met een casual of geklede look, hij zal een vleugje verfijning en klasse aan je outfit toevoegen. Met zijn elegante, slanke ketting past deze ketting perfect bij alle lichaamsvormen en kan hij naar wens worden aangepast.

De Karl Lagerfeld 5448279 ketting is ook een ideaal cadeau voor je naasten. Of het nu voor een verjaardag, een jubileum of gewoon als cadeau is, dit sieraad zal gewaardeerd worden door alle vrouwen die van mode en kwaliteitsaccessoires houden.

Als internationaal gerenommeerd merk streeft Karl Lagerfeld ernaar producten van hoge kwaliteit te bieden, en deze ketting is daarop geen uitzondering. Naast het elegante ontwerp wordt het ook geleverd in een luxe verpakking, waardoor het het perfecte cadeau is voor jou of je dierbaren.

Kortom, de Karl Lagerfeld 5448279 damesketting is een must-have sieraad voor alle vrouwen die graag opvallen in stijl. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit, unieke ontwerp en luxueuze verpakking is het het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Voeg het nu toe aan je juwelencollectie en laat Karl Lagerfeld je vergezellen in je zoektocht naar stijl en elegantie.

Extra informatie

Merk Karl Lagerfeld
Fabrikant SKU 5448279
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 20 cm (8 inch) - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene