Jersey Chicago White Sox Foundation Poly

Jersey Chicago White Sox Foundation Poly

Beginnend op: € 60,50

€ 48,66

-20%
Laat zien dat je Chicago White Sox steunt met het Poly Foundation shirt van Fanatics. Laat je fan-trots zien!

Niet op voorraad

Beschrijving

Jersey Chicago White Sox Foundation Poly

Het Chicago White Sox Foundation Poly shirt van Fanatics is een must-have voor alle Chicago White Sox fans. Dit shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ultiem comfort, zodat je je steun kunt betuigen aan je favoriete team terwijl je comfortabel blijft.

Het ontwerp is geïnspireerd op de iconische Chicago White Sox kleuren, met het teamlogo trots op de voorkant. Of je nu een wedstrijd bijwoont of het shirt elke dag draagt, dit shirt is de perfecte manier om je passie voor White Sox te laten zien.

Dit shirt is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan de garderobe van elke fan, maar het heeft ook een belangrijk doel. Een deel van de opbrengst van elke aankoop wordt gedoneerd aan de Chicago White Sox Foundation, een liefdadigheidsinstelling die lokale gemeenschappen ondersteunt door middel van onderwijs-, sport- en gezondheidsprogramma's.

Of je nu al lang fan bent van Chicago White Sox of op zoek bent naar een cadeau voor een vriend of familielid, het Chicago White Sox Foundation Poly shirt van Fanatics is een must-have keuze. Toon je steun voor je team en maak een verschil in je gemeenschap met dit uitzonderlijke shirt. Dus wacht niet langer, koop het jouwe vandaag nog. Go Sox!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5401764
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Chicago White Sox