Jersey New York Yankees Foundation Poly

Jersey New York Yankees Foundation Poly

Beginnend op: € 60,50

€ 48,66

-20%
Steun New York Yankees in stijl met het Foundation Poly shirt van Fanatics - een must-have voor honkbalfans!

Niet op voorraad

Beschrijving

Jersey New York Yankees Foundation Poly

Het New York Yankees Foundation Poly shirt van Fanatics is de perfecte keuze voor alle Yankees fans. New York. Dit shirt is de perfecte manier om je steun te betuigen aan je favoriete honkbalteam en tegelijkertijd een belangrijk doel te steunen. De Yankees van New York staan bekend om hun rijke geschiedenis en succes op het veld, en nu met dit shirt kun je je trots voor dit legendarische team laten zien terwijl je helpt de New York Yankees Foundation te steunen.

Dit shirt is gemaakt van hoge kwaliteit stof en is niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook duurzaam om alle bewegingen en vieringen te weerstaan die je maakt om je team te steunen. Het ontwerp van het shirt is voorzien van het iconische Yankees logo van New York op de voorkant, evenals het New York Yankees Foundation logo op de mouw. Dit laat duidelijk zien dat je zowel het team als het goede doel steunt.

Met de aankoop van dit shirt steun je ook de New York Yankees Foundation, die zich inzet voor jongeren en gemeenschappen in nood. Een deel van de verkoop van dit shirt wordt rechtstreeks gedoneerd aan de stichting om haar liefdadigheidsprogramma's te ondersteunen. Dus je krijgt niet alleen een kwaliteitsshirt om je liefde voor Yankees te tonen van New York, maar je maakt ook een positief verschil in het leven van autres.

Of je nu een wedstrijd bijwoont in het Yankee Stadium of de wedstrijd vanuit je luie stoel bekijkt, met dit shirt laat je gegarandeerd je trots en steun voor het team zien en doe je tegelijkertijd een goede daad. Verkrijgbaar in heren-, dames- en kindermaten, is dit shirt perfect voor het hele gezin. Dus wacht niet langer, koop nu je New York Yankees Foundation Poly shirt op Fanatics en laat zien dat je dit legendarische team en hun belangrijke doel steunt.

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5401759
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees