Logo T-shirt New York Yankees Primary

Logo T-shirt New York Yankees Primary

Beginnend op: € 32,27

€ 29,73

-8%
Laat je liefde voor Yankees zien met het Fanatics logo t-shirt van New York. Een must-have voor honkbalfans!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 32,27

€ 29,73

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Logo T-shirt New York Yankees Primary

Het New York Yankees Primary logo t-shirt van Fanatics is een must-have voor elke Yankees fan van New York. Met het officiële teamlogo in het midden is dit t-shirt de perfecte keuze om je steun te betuigen aan een van MLB's meest iconische teams.

Dit t-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam, zodat je het keer op keer kunt dragen zonder uit vorm te raken. Dankzij het klassieke ontwerp met contrasterende kleuren is het gemakkelijk te combineren met elke broek of short.

Of je nu een wedstrijd in het stadion bijwoont of het gewoon draagt om je liefde voor Yankees te tonen, dit shirt zal een stijlvolle toevoeging aan je garderobe zijn. Het officiële teamlogo voegt een vleugje trots toe aan je outfit, terwijl de flatterende slim fit je figuur zal verbeteren.

Verwen jezelf of een vriend of familielid die een die-hard Yankees fan is. Dit T-shirt is ook een geweldige manier om op te vallen en je passie voor het team te tonen tijdens sportevenementen of feestjes met vrienden.

Dus laat je steun zien aan Yankees van New York met het New York Yankees Primary logo t-shirt van Fanatics. Voeg het nu toe aan je sportkledingcollectie en maak je klaar om je favoriete team in stijl te steunen. Ga voor Yankees!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5401755
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees