T-shirt Oakland Athletics Heritage Snow Washed

T-shirt Oakland Athletics Heritage Snow Washed

Beginnend op: € 35,29

€ 32,15

-9%
Het Oakland Athletics Heritage Snow Washed T-shirt van Fanatics voor Oakland Athletics fans - een unieke look om je steun te betuigen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,29

€ 32,15

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Oakland Athletics Heritage Snow Washed

Het Oakland Athletics Heritage Snow Washed T-shirt van Fanatics is de perfecte keuze voor Oakland Athletics fans. Dit T-shirt is gemaakt van zacht, comfortabel katoen en is voorzien van het iconische logo van het team om je steun in stijl te tonen.

Het snow washed ontwerp geeft dit T-shirt een trendy look vintage look, ideaal voor modeliefhebbers. Met zijn levendige kleuren en kwaliteitsdetails is dit T-shirt een must-have voor alle Oakland Athletics fans.

Of je nu een wedstrijd bijwoont of een wandeling door de stad maakt, dit T-shirt zal je bondgenoot zijn om je passie voor het team te tonen. Het is ook perfect als cadeau voor een fan van Oakland Athletics.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij alle lichaamsvormen. De klassieke snit en aangename stof maken het comfortabel om elke dag te dragen.

Mis de kans niet om dit Oakland Athletics Heritage Snow Washed T-shirt aan je collectie fankleding toe te voegen. Laat zien dat je trots bent op je favoriete team met dit T-shirt van hoge kwaliteit van Fanatics. Ga naar Oakland Athletics!

Extra informatie

Merk Fanatics
Fabrikant SKU 5401242
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Oakland Athletics